Blocket Utbildning är en del av

AMS-LSP - Säkert arbete med spänning

LAVI gruppen AB
Bygg & Anläggning
AMS-LSP - Säkert arbete med spänning beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
1-2 dagar
Pris (exkl. moms)
4 900 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Flexibel ort
Löpande starter
Kort om utbildningen

Ge dig själv kunskapen att på ett personsäkert sätt kunna arbeta i kopplingsutrustning/lågspänning med isolerhandskmetoden enligt metoden AMS-Arbete med spänning. Efter godkänd utbildning ska du ha lärt dig att avskärma kringliggande spänningsförande delar och jordade delar så att arbetet kan utföras säkert.

Undervisningen bedrivs både teoretiskt och praktiskt. Deltagarnas kunskaper verifieras med prov.

Vem riktar sig AMS-LSP-utbildningen till?
All personal som i sitt arbete med verktyg kommer i kontakt med spänningsförande delar eller arbetar inom riskområden för lågspänning.

Efter avklarad kurs
Du ska kunna avskärma kringliggande, spänningsförande och jordade delar så att arbetet kan utföras på ett säkert sätt enligt gällande regelverk. Efter godkänt prov erhåller du ett certifikat för AMS-Arbete med spänning-Lågspänning-Grundkurs.

Pris
4900 SEK exkl. moms per deltagare 1 dags repetition
7900 SEK exkl. moms per deltagare 2 dagas grund
I priset ingår isolerhandskar Max 1000V, fika och mat
(Vid företagsförlagd eller fler deltagare från samma företag, begär offert)

Logga för LAVI gruppen AB
Om LAVI gruppen AB

LAVI gruppen är ett lösningsorienterat utvecklingsföretag med fokus på kompetensförsörjningsfrågor och komptensproblematik. Vi jobbar med innovation och förbättringsprocesser mot tydliga målbilder och har sedan företaget startades 2015 hjälpt alltifrån ifrån kommuner och organisationer till spetsinriktade företag och utbildningsanordnare att nå högre kvalitet och effektivitet i sina verksamheter. 

LAVI gruppen genomför certifierande kravutbildningar inom teknikbranschen. Vi erbjuder alltid spetskompetens när ni som företag har behov av utbildningar i olika former. Våra konsulters erfarenhet, motivation och drivkraft gör skillnad och vi anpassar alltid våra utbildningar så de matchar er verksamhet och målbild.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök