Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Båt- och sjöfartshantverk

Hantverksakademin
Bygg & Anläggning
Hantverk
Båt- och sjöfartshantverk beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Finns det något som går upp mot doften av nytjärad brygga?
På Hantverksakademin finns flera utbildningar för dig som behöver en daglig dos av bryggdoft:

  • Båtbyggare
  • Kapellmakare
  • Repslagare
  • Riggare
  • Segelmakare
  • Skeppstimmerman


Yrkeshögskolan Hantverksakademin driver en modern lärlingsutbildning, där vi har tagit det bästa från århundraden av hantverksutbildning och anpassat till 2000-talet. Hantverksakademin ägs och drivs av Stockholms Hantverksförening, föreningen för dig som är en #riktighantverkare. På Hantverksakademin kan du utbilda dig inom drygt 80 smala hantverksyrken. Du tillbringar en dag i veckan med teoretiska ämnen, resten av tiden tillbringar du ute i verkstäder och ateljéer hos din mäster. Här får du lära dig ett hantverk på riktigt.

Plats

  • Stockholm

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Hantverksakademin

Om Hantverksakademin

Hantverksakademin är en yrkeshögskola där vi utbildar morgondagens hantverkare. Vi erbjuder en lärlingsutbildning där du kan välja bland en mängd olika hantverk att rikta in dig på. Som lärling går du sida vid sida med en riktigt duktig yrkesperson som är verksam inom det hantverket du riktat in dig på. På så sätt ger vår utbildning dig ett individnära lärande och en uppdaterad yrkeskunskap där du utbildas för ett yrke och inte för ett företag.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök