Entreprenadjuridik

Byggakademin Sverige AB
Bygg & Anläggning
Juridik
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris
12250 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Uppsala
17 mars 2020
Göteborg
22 april 2020
Stockholm
26 maj 2020
Kort om utbildningen

ENTREPRENADJURIDIK
Kursen Entreprenadjuridik riktar sig till dig som är beställare, entreprenör, besiktningsman eller till dig som på annat sätt kommer i kontakt med entreprenadjuridik och tillämpar AB04 och ABT 06. Behöver du lära dig tolka kontraktshandlingar och lära dig mer om ersättningsformer? En förutsättning för att du ska kunna bevaka ditt företags rättigheter och skyldigheter och undvika långa, tråkiga, dyra processer är att du kan spelreglerna. Standardavtalen i byggbranschen är inte alltid tydliga och enkla att tolka men med kunskap om bakgrunden till olika bestämmelser och med kompletterande rättsfall som exempel får du betydligt större chans att förstå konsekvenser av olika skrivningar.

Kundcitat:
"Kursen var bra för att de kunde anpassa sig till våra behov. Vi fick ett skräddarsytt upplägg som passade oss perfekt. Vi fick mycket tid för frågor som rör vår bransch. Utbildaren fick högsta betyg av oss. Mycket trevlig och väldigt pedagogisk. Jag rekommenderar starkt Byggakademin", Maykol Monardez, utbildningsansvarig - Rivners AB

Målgrupp
Alla som kommer i kontakt med entreprenadjuridik inom byggbranschen. Kursen riktar sig till framförallt till beställare, entreprenörer, besiktningsmän och kontrollansvarig.

Omfattning
Kursen omfattar två dagar. I priset ingår AB 04 och ABT 06, digital kursdokumentation samt att alla övningar skrivs ut och delas ut på plats. Vi bjuder på för- och eftermiddagsfika och lunch.

Pris
9 800 SEK exkl moms
12 250 SEK inkl moms

Läs mer och ansök
Om Byggakademin Sverige AB

Byggakademin är ett utbildningsföretag för alla i bygg- och anläggningsbranschen med målet att ge bästa kunskap och utveckling. Våra lärare har lång erfarenhet från olika positioner inom byggbranschen och är duktiga pedagoger. Byggakademin erbjuder ett brett utbud av kvalificerade kurser och finns framförallt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Örebro och Umeå.

Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar