Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Heta Arbeten

Kunskapskontoret
Bygg & Anläggning
Heta Arbeten beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
6 timmar
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
3 625 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

HUR UTBILDNINGEN GYNNAR DIG
Nej du får inte utföra brandfarliga heta arbeten utan giltigt tillstånd. Du måste dessutom ha giltigt Hetarbetscertifikat. Detta gäller även för tillståndsgivare och brandvakt. Få en djupare förståelse av förebyggande av brand på arbetsplatsen och säkerhetsregler när det gäller att arbeta med heta arbeten. Få insikt om hur tillstånd / kontrollistan används för att öka brandsäkerheten på arbetsplatsen. Heta arbeten certifikat skall finnas för all personal som arbetar med eller ger tillstånd för Heta arbeten. Dessa kan vara svetsning, skärning, lödning kapning, och varmluftspistoler.

KURSINNEHÅLL
Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska delar.  För att bli certifierad måste deltagarna klara certifieringsprovet i slutet av kursen. Viktigt är att deltagarna kan uppvisa giltig legitimation vid kurstillfället. 

Pris: 2900 SEK exkl. moms
Pris på engelska: 4000 SEK exkl. moms
Plats: Malmö, Skellefteå, Västerås, Sverige

Kursen har flera startdatum, se hemsida för mer information

Plats

  • Malmö

Kommande utbildningsstarter

Malmö

Utbildningsstart
Löpande starter
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Kunskapskontoret

Om Kunskapskontoret

Jag grundade Kunskapskontoret 2012 därför att jag såg att det saknades industriutbildningar till rimliga priser som var av både hög kvalitet och konkurrenskraftiga innehållsmässigt. Som kemiingenjör under 15 år förstod jag vikten av att utbilda anställda inom arbetsmiljö. Denna ökade medvetenhet minskar risken för olyckor avsevärt, och det är vad som driver mig framåt idag att hjälpa andra arbetsgivare skapa säkrare, mer produktiva och gladare arbetsplatser.
/Gustaf Cid Utbildningsansvarig

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök