Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Komplett fallskyddsutbildning

Proaccess Sverige
Bygg & Anläggning
Säkerhet & Skydd
Komplett fallskyddsutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 dag
Pris
3 190 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Fallskydd komplett är en heldags utbildning som inkluderar både Fallskydd BAS som är ett krav för att få jobba i fallriskmiljö och Fallskydd RÄDDNING som ger dig kunskapen att utföra räddning av en person. Arbetsmiljöverket kräver att alla fallskyddsarbeten skall ha en “fungerande räddningsplan” det vill säga att man har utrustning och kompetens att utföra en räddning inom 10-15 minuter. Denna utbildning ger dig kunskapen och färdigheten då vi övar under verklighetstrogna former.

Våra instruktörer är utbildade reptekniker (SPRAT) och själva vana att jobba på hög höjd, vilket gör att vi håller en hög kvalitet så du kan känna dig trygg och säker när du går kurs med oss. Vi har många praktiska övningar med i våra utbildningar just för att du från början ska veta hur det känns och hur det är att arbeta i utrustningen du ska använda.

Giltighet: 3 år
Krav: Inga förkunskaper
Längd: 8 timmar
Utrustning: All nödvändig utrustning tillhandahålls av Proaccess.
I kurskostnaden ingår frukost och lunch. (vid kurs hos Proaccess)

Plats på öppet tillfälle: 3 190kr/deltagare
Eget tillfälle hos oss/er: 19 200kr/tillfälle

Max 8 deltagare

Plats

  • Uddevalla

Kommande utbildningsstarter

Uddevalla

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Proaccess Sverige

Om Proaccess Sverige

ProAccess har sedan 2010 utbildat i fallskydd och repteknik. Att börja med utbildning kändes som ett naturligt steg då vi ville dela med oss av de kunskaper som vi redan hade.

Vi erbjuder en bredd av olika utbildningar. Allt från kunskap om fallskydd till svårare utbildningar som SPRAT, professionell repteknik. Vi har ett specialbyggt utbildningscenter som ligger i Uddevalla. Med 1000 m2 så är det norra Europas största utbildningscenter för utbildningar på hög höjd.

Har ni en speciell miljö eller svårt att få tid att komma till oss är det inga hinder att vi kommer till er och utbildar er i arbete på hög höjd.
Vi håller ofta kurser ute hos kund. Det enda som tillkommer är reseersättning plus ev. boende för instruktören.

Se våra övriga kurser här

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök