Blocket Utbildning är en del av

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö för platschefer

Nackademin
Bygg & Anläggning
Kvalitet, miljö och arbetsmiljö för platschefer beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
4 veckor
Pris
Avgiftsfritt
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Ny kursstart under HT20. Mer information kommer inom kort.

Som platschef behöver du ha färdigheter i att genomföra, delegera och ansvara för att dokumentationen kring KMA-arbetet genomförs på ett korrekt sätt vid ett bygg- eller anläggningsprojekt. Nackademin har bedrivit kvalificerad utbildning för byggbranschen i över 20 år. Hösten 2019 startar Nackademin en YH-utbildning som leder till yrkesrollen platschef. I samband med detta kommer vi att erbjuda möjligheten att läsa enstaka kurser inom utbildningen. Det här är en av dem – en kurs i kvalitet, miljö och arbetsmiljö för platschefer (KMA)!

Kursen ger dig rätt förutsättningar för att se till att ett bygg- eller anläggningsprojekt lever upp till de krav som är ställda kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Kursen ger dig också kompetens att kunna ta fram korrekt dokumentation och underlag vid ett byggprojekt för arbetet med kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Logga för Nackademin
Om Nackademin

Välkommen till Nackademin

Hos oss blir du redo för jobb. Vi erbjuder pricksäkra och relevanta utbildningar där du lär dig exakt det du behöver för din kommande yrkesroll.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök