Kvalitet, miljö och arbetsmiljö för platschefer

Nackademin
Bygg & Anläggning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
4 veckor
Ansökan öppnar
Höst 2019
Pris
30625 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
27 januari 2020
Kort om utbildningen

Som platschef behöver du ha färdigheter i att genomföra, delegera och ansvara för att dokumentationen kring KMA-arbetet genomförs på ett korrekt sätt vid ett bygg- eller anläggningsprojekt. Nackademin har bedrivit kvalificerad utbildning för byggbranschen i över 20 år. Hösten 2019 startar Nackademin en YH-utbildning som leder till yrkesrollen platschef. I samband med detta kommer vi att erbjuda möjligheten att läsa enstaka kurser inom utbildningen. Det här är en av dem – en kurs i kvalitet, miljö och arbetsmiljö för platschefer (KMA)!

Kursen ger dig rätt förutsättningar för att se till att ett bygg- eller anläggningsprojekt lever upp till de krav som är ställda kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Kursen ger dig också kompetens att kunna ta fram korrekt dokumentation och underlag vid ett byggprojekt för arbetet med kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Kurstillfällen: Kursen startar vecka 5 2020 och håller på till vecka 8 2020.

Pris: 24.500 kr exklusive moms.
I samarbete med Human Finans erbjuder Nackademin möjligheten att låna på kredit till anmälningsavgiften. Human Finans erbjuder bland annat räntefria delbetalningar under 12 månader.

Läs mer och ansök
Om Nackademin
Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar