Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

VA-projektör, Umeå med satellitorter: Gävle, Sundsvall, Östersund

Folkuniversitetet Umeå
Bygg & Anläggning
Teknik & Ingenjör
VA-projektör, Umeå med satellitorter: Gävle, Sundsvall, Östersund beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
4 terminer
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Som VA-projektör är du hett eftertraktad på arbetsmarknaden och har möjlighet att jobba med spännande projekt och ny teknik både i Sverige och utomlands!

Genom att utbilda dig till VA-projektör får du en eftertraktad yrkesprofil och goda möjligheter till anställning hos entreprenörer och konsulter men också hos kommuner. En framtida arbetsgivare kan vara företag som Ramböll, WSP, Tyrens, Sweco, Afry eller Sigma Civil.

Satellitorter: på plats men samtidigt online
Att läsa på en satellitort innebär att utbildningen är platsbunden till en ort (Umeå) men att det också finns möjlighet att läsa utbildningen på plats på annan ort (Gävle, Sundsvall, Östersund). 

Du som väljer att läsa utbildningen i t.ex. Gävle kommer ha ditt klassrum på Folkuniversitetet i Gävle och motsvarande på de andra orterna. Läraren och dina kurskamrater från andra orter finns med via Zoom som alla kopplar upp sig till.

Detta är alltså inte en distansutbildning, eftersom du kommer att delta på lektionerna i realtid tillsammans med din studerandegrupp på orten du läser vid.

Omfattning
Utbildningen ges på heltid under fyra terminer, ca 2 år.  Detta motsvarar 80 veckor fördelade på 56 veckor teori och 24 veckor LIA.

Vad kostar det att läsa på distans?
De kostnader som uppstår om du läser på distans är litteratur samt resor och kost och logi vid de fysiska träffarna.

När startar utbildningen och när är sista ansökningsdag?
Nästa utbildningsstart är den 30 augusti 2021. Vi öppnade för nya ansökningar 25 februari och sista dag för ansökan är den 15 april 2021.

Plats

  • Umeå

Kommande utbildningsstarter

Umeå

Utbildningsstart
2021-08-30
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Folkuniversitetet Umeå

Om Folkuniversitetet Umeå

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv.

Kunskap förändrar
Vi anser att kunskap har ett värde i sig, för den enskilde och för samhällsutvecklingen i stort. Folkuniversitetet är ett studieförbund som ska vara en naturlig mötesplats för människors fria kunskapssökande – för lärande, kulturupplevelser och möjlighet till reflektion.

Idag består Folkuniversitetet av fem olika stiftelser med säte i Lund, Göteborg, Stockholm, Uppsala och Umeå. Därtill finns ett gemensamt förbundskansli. I våra styrelser sitter representanter från såväl universiteten, studentkårerna och Folkuniversitetsföreningen.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök