Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Front end webbutvecklare

Grit Academy
Data & IT
Front end webbutvecklare beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Vår 2021
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du använda din kreativitet till att skapa interaktiva och avancerade webbapplikationer och webbsidor? Då låter du som en Front end webbutvecklare! Efter vår tvååriga utbildning kan du bland annat det populära programmeringsspråket JavaScript, och har de teoretiska och praktiska färdigheter för att kunna arbeta som kvalificerad front end webbutvecklare.

Under utbildningen läser du bland annat kurser i Agil projektledning, Backend och databashantering, Design och UX, HTML och CSS JavaScript 1,2 och 3 mm.

Arbetsmarknaden för Front end webbutvecklare
Utan digital kompetens stannar Sverige, och utan en modern webbsida stannar trafiken dit. Vi lever i ett digitalt samhälle där efterfrågan på personer med IT-kompetens är stor nu, och i framtiden. Förmågan att ta vara på digitaliseringens möjligheter har blivit en framgångsfaktor, samtidigt som konkurrensen ökat i takt med konsumenternas krav på den digitala upplevelsen. Som utbildad front end webbutvecklare har du specialiserade kompetenser i att arbeta med responsiv webb och mobila plattformar, och är därför mycket eftertraktad på arbetsmarknaden, där du har många arbetsmöjligheter och utmaningar som väntar.

Yrkesroller efter utbildningen
Med en utbildning i webbutvecklare front end kan du bland annat arbeta som Front end utvecklare JavaScript, systemutvecklare, UX-designer samt JavaScriptutvecklare.

Plats

  • Malmö

Kommande utbildningsstarter

Malmö

Utbildningsstart
2021-08-30
Ansökan öppnar
Vår 2021

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Grit Academy

Om Grit Academy

Grit Academy är inget utbildningsföretag – vi är ett utvecklingsföretag. Vi arbetar med utveckling av individers kunskaper och deras inre drivkraft via utbildning inom Yrkeshögskolan samt via uppdrag hos företag och organisationer. Med ett fokus på kompetensutveckling och beteende optimerar vi människors lärande och personliga utveckling, och banar vägen för framgång.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök