Grundkurs i Excel

Hjärtum Utbildning
Data & IT
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Pris
11225 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
25 mars 2020
Stockholm
24 november 2020
Kort om utbildningen

Excelkurs som underlättar din arbetsvardag!
Känner du att du inte hanterar kalkylprogrammet Excel på det sätt som du skulle önska? Mycket av din tid kanske går åt till att utföra arbetsmoment manuellt för att du inte känner till programmets möjligheter? Excel innehåller mängder av tidsbesparande funktioner som kan hjälpa dig, om du bara känner till hur du ska göra! Kursen tar dig genom grunderna i Excel, så att du förstår ”tänket” och sedan lättare kan tillgodogöra dig finesserna.

Målgrupp:
För dig som kan en del i Excel eller är självlärd och vill lära dig grunderna plus de viktigaste funktionerna. Kursen utgår från senaste versionen i Excel, men att det går bra att delta även om du har en äldre version.

Avgift: 8 980 kronor per person. Luncher, för- och eftermiddagskaffe samt dokumentation ingår. Moms tillkommer.

 

Läs mer och ansök
Om Hjärtum Utbildning

Varmt välkommen till oss på Hjärtum Utbildning!

Vi har verkat i utbildningsbranschen i över 20 år – vi kan utbildning! Vare sig du söker en kurs inom ledarskap, kundbemötande, juridik, metodik eller ekonomi, så hittar du din kurs hos oss.

Vi är ett litet familjärt utbildningsföretag med ett stort nätverk av professionella utbildare och föreläsare. Vi månar om dig som kund och gör vårt yttersta för att du ska lämna våra kurser med massor av nya kunskaper, nya infallsvinklar och ny arbetsglädje!

Hjärtum Utbildning - Utbildningar med hjärtat på det rätta stället.

Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Artiklar

Visa fler