Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Certifierad Scrum Master

Citerus
Data & IT
Certifierad Scrum Master beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 dagar
Pris (exkl. moms)
17 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Det här är den definitiva utbildningen för dig som vill förstå agilt arbete och Scrum på djupet – oavsett vilken roll du har. Här lär du dig vad som får agilt arbete med Scrum att fungera samt hur du hjälper teamen i er organisation att bli kreativa, produktiva och leverera med kvalitet.

Under utbildningen får du en djupare förståelse för hur flödet i Scrum fungerar, och varför. Du får kunskap kring hur du som Scrum Master ska hjälpa ditt team bli produktivt och kreativt. Dessutom får du lära dig hur ansvaret fördelas över rollerna i Scrum samt att du får praktiska tips och erfarenheter både från kursledaren och andra kursdeltagare.

Vem passar kursen Certifierad Scrum Master för?
Kursen passar både för dig som vill kunna vara Scrum Master, och för dig som har en annan roll men vill ha en djup förståelse för Scrum. Så väl blivande Scrum Masters, team medlemmar och chefer kommer att ha stor nytta av att förstå Scrum på djupet, principerna som styr framgång och motgång, skillnad på grupp och team, hur man leder andra och hur det är att arbeta agilt.
Genom åren har vi märkt att de som får ut mest av kursen är de som tagit till sig grundkunskaperna om Scrum redan innan kursen.

Sagt om kursen
“Bra blandning mellan teori och praktik samt en engagerande kursledare som kunde berätta en historia. Kan inte komma på något som borde ha gjorts annorlunda.”
- Krister Arledal, Concrete IT

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-05-31

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Citerus

Om Citerus

Vi hjälper dig att lyckas med agil mjukvaruutveckling

Citerus workshops och utbildningar passar dig som värdesätter insikter och interaktivitet. Med oss får du lära dig på djupet genom interaktiva uppgifter. Vi hjälper dig att förvandla de upplevelser du får till insikter du tar med dig hem – samt kompletterar med kraftfulla teorier och konkreta tips baserat på vår expertis och erfarenhet. 

Vi har även möjlighet att komma ut till ert företag och hålla företagsinterna kurser. Besök vår hemsida och gör en förfrågan om företagsintern kurs om ni är intresserade av det.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök