Blocket Utbildning är en del av

IT-administratör

Hermods
Administration
Data & IT
IT-administratör beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Deltid
Pris
17 313 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

IT-administratör
Nyfiken på att lära dig nya saker? Här är utbildningen för dig som är intresserad av att arbeta serviceinriktat med administration inom IT.

Efter utbildningen
Utbildningen IT-administratör ger dig bra kunskaper om administration, programhantering, datorteknik, webbutveckling, information och kommunikation. 

Innehåll och upplägg
I denna utbildning lär du dig enklare support kring datorer, skrivare och programvaror men även om mer avancerade IT-verktyg. Som IT-administratör kan du få bistå personalen i IT-frågor genom att ta emot och registrera ärenden, göra felsökningar och beställningar. Du kan också få syssla med till exempel webbtekniska projekt, dokumenthantering, arkivering och skapande av kommunikationsmaterial.

Logga för Hermods
Om Hermods

Vi på Hermods engagerar oss i människors utveckling och framtid. Vårt uppdrag är att förse näringslivet med rätt kompetens och ge individen möjlighet att utvecklas för resan in i framtiden. Vi tar vårt uppdrag på största allvar och som en av Sveriges största utbildningsaktörer är det vårt ansvar att lyckas. Vår passion är utbildning som är flexibel och anpassad efter behov och förutsättningar. Så har det varit sedan vi startade 1898.

På Hermods vill vi att du ska kunna uppnå dina yrkesdrömmar och yrkesmål oavsett var du befinner dig i livet. Hermods Yrkeshögskola är ett av alternativen för dig som är på jakt efter jobb, vill byta jobb eller vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll och bransch. Ett annat alternativ kan t.ex. vara en valideringsutbildning inom vården för att bli behörig. Oavsett vad du är ute efter så säkrar du din framtid på arbetsmarknaden genom att studera hos oss. Vi utbildar dig för framtiden!

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök