ITIL® 4 Fundamentals – en kurs optimerad för distansutbildning

BiTA Service Management
Data & IT
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris
6813 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

ITIL® 4 Fundamentals – en kurs optimerad för distansutbildning fördelat på fyra ½ dagar (fm).
Den här kursen riktar sig till dig som har svårt att delta på en klassrumsbaserad kurs i våra kurslokaler, eller kanske inte heller har möjlighet att avvara hela arbetsdagar för kompetensutveckling. Kursen är lärarledd och alla deltagare deltar på distans.
Du väljer själv den plats som passar dig bäst där du har tillgång till en dator med kamera och internetuppkoppling. En kursdag är 3 timmar och kursen sträcker sig över 4 halvdagar (kl 9-12 varje dag).

Kursinnehåll
Du lär dig grunderna till ITIL® 4 och IT Service Management. ITIL® är ett ramverk för tjänstehantering som blivit en global de facto-standard. I och med den uppdaterade versionen ITIL®4, som lanserades i februari 2019, har ITIL® vidareutvecklat tjänstehanteringen ytterligare. För att möta dagens behov lyfter ITIL fram betydelsen av snabba, effektiva värdeflöden och verklig affärsnytta genom att utgå från värdeflödesanalys. ITIL® 4 integrerar även koncept från andra modeller och ramverk såsom exempelvis Lean, Agile och DevOps.

Certifiering
Efter genomgången kurs kan du certifiera dig för en ITIL4 Foundation-certifiering på distans. Med en s.k. voucher bestämmer du själv datum/tid när du känner dig redo att skriva. Certifieringen kostar 2 300 kr.

Antal dagar: Fyra halvdagar, förmiddagar
Pris: 5 450 kr ex moms, 6 813 kr ink moms.

Läs mer och ansök
Om BiTA Service Management
Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler