Blocket Utbildning är en del av

Red Hat Learning Subscription (1 år) RHLS BASIC

Lexher
Data & IT
Red Hat Learning Subscription (1 år) RHLS BASIC beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Pris (exkl. moms)
57 800 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Online
Löpande starter
Kort om utbildningen

Lär dig i din takt, när du vill
RHLS är en möjlighet att snabbt få kunskap om Red Hats teknologier. Du väljer själv när du kan och vill ta del av utbildningarna.

Kontinuerligt lärande
För effektivt lärande behöver du ta till dig kunskap när det är relevant för ditt jobb och ditt uppdrag. Prenumerationen RHLS gör det möjligt att kontinuerligt uppdatera din kompetens, i just den stund du behöver det och har nytta av den nya kunskapen.

Prenumerationen gör också att du alltid har tillgång till de senaste mjukvaruversionerna med innehåll direkt från källan. Ingen kan leverera bättre information om Red Hats teknologier än Red Hats egna utbildningar med experter som varje dag bygger och implementerar mjukvaran hos företag över hela världen.

Innehållsbeskrivning
Förhandsaccess – var först med att utforska utvecklingen i teknologierna, genom kurserna och labbarna, innan de officiellt har släppts.
Cloudbaserade labbar – få tillgång till samma labbar som vi gör i klassrummet.
Utbildningsvägar – kartlägg din utbildning och dina certifikatmål genom att följa en av de förutbestämda utbildningsvägarna som finns beskrivna på plattformen.
E-kursböcker – ladda ner upp till tio e-kursböcker som du kan använda offline.
Rapporter – få rapporter om kurser och labbuppdateringar så väl som certifikat för kursavslut.
Åtta språk – innehållet i de mest populära kurserna finns översatta till åtta språk: spanska (internationell), brasilianska, portugisiska, franska, italienska, tyska, enkel kinesiska, koreanska och japanska.

Utbildningen sker på vårt utbildningscenter i Stockholm eller remote.

Logga för Lexher
Om Lexher

Vi är ett konsultbolag och kompetensbolag där kompetensutveckling alltid står i centrum. Vi har ett eget högteknologiskt utbildningscenter med labmiljö mitt i Kista, med både egna utbildningar och utbildningar från Red Hat.

Vi är en auktoriserad Red Hat Training Partner och erbjuder samtliga Red Hat-utbildningar med certifierade Red Hat-instruktörer. Vårt utbildningscenter är utrustat med högsta tekniska nivå (level 4) och full support dygnet runt.

Vi vill attrahera alla som vill utbilda sig med tydlig teknisk inriktning och är intresserade av ständig kompetensutveckling, och vi vill utbilda så många som möjligt för att öka Red Hat-kompetensen på den svenska marknaden.

Vårt mål är att till och med vara bättre på Red Hat än Red Hat själva, och fungera som en kompetensfabrik för Red Hat-kompetens och -färdigheter och bygga effektiva konsulter och it-tekniker för nutidens och framtidens marknad.

Välkommen till Lexher för den effektivaste utbildningen i de absolut bästa lokalerna – eller online!

Vill du bli konsult på Lexher? Kolla in vår hemsida: https://lexher.se/konsult/bli-konsult/

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök