Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Certifierad Produktägare i Scrum

Citerus
Data & IT
Organisation & Ledning
Certifierad Produktägare i Scrum beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 dagar
Pris (exkl. moms)
22 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Som produktägare (PO) är det ditt ansvar att investeringen i utvecklingsarbetet blir framgångsrik. Under den här kursen fördjupar du din förståelse för hur du styr arbetet i rätt riktning, samt bygger upp dina färdigheter genom att själv prova praktiska verktyg.

Under kursen lär du dig bl a hur du som produktägare kan hjälpa teamet att lyckas och förstå hur du maximerar värdet av ert utvecklingsarbete. Du får även lära dig vad agilt och Scrum innebär, varför det används och hur den agila approachen skiljer sig. Dessutom tar vi upp hur man leder med en engagerande vision så att du får med dig team och omgivning samt hur du hittar era verkliga mål bortom funktionerna och mycket mer.

Kursen genomförs på svenska och certifieringen sker på engelska.

Vem passar kursen Certifierad Produktägare i Scrum för?
Kursen är särskilt lämplig för dig som arbetar i, eller är på väg in i, en roll som produktägare för ett eller flera Scrum-team. Den passar också för dig som inte är produktägare, men vill lära dig mer om agilt kravarbete. Kursen förutsätter grundläggande kunskaper i agila metoder.

Sagt om kursen
“Kursledaren hade mycket djup praktisk erfarenhet från olika sorters projekt och kunde därför relatera till deltagarnas blandade bakgrund. Även förpackningen av budskapet – god retorik, behaglig röst och trevlig stil – gjorde att man gärna spetsade öronen.” 
- John Liungman

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-04-26

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Citerus

Om Citerus

Vi hjälper dig att lyckas med agil mjukvaruutveckling

Citerus workshops och utbildningar passar dig som värdesätter insikter och interaktivitet. Med oss får du lära dig på djupet genom interaktiva uppgifter. Vi hjälper dig att förvandla de upplevelser du får till insikter du tar med dig hem – samt kompletterar med kraftfulla teorier och konkreta tips baserat på vår expertis och erfarenhet. 

Vi har även möjlighet att komma ut till ert företag och hålla företagsinterna kurser. Besök vår hemsida och gör en förfrågan om företagsintern kurs om ni är intresserade av det.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök