Blocket Utbildning är en del av

Google Analytics - Skapa skarpa webbanalyser

Nordic Tech Institute
Data & IT
Marknadsföring
Google Analytics - Skapa skarpa webbanalyser beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
20 timmar
Pris
4 995 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Online
Löpande starter
Kort om utbildningen

Om ni hört om att data är den nya oljan så är det här det enklaste och kanske bästa sättet att själv komma fram till nya affärsdrivande insikter.

Lär dig allt som du egentligen behöver för att skapa affärsvärde med hjälp av Google Analytics. Innehållet i kursen är noga utvalt för att nå bästa effekt i analysarbetet och fokuserat på att komma igång snabbt med skarpa analyser. Här får du en kompetent verktygslåda och en god introduktion till hur du skapar värde med er egen webbdata.

Vem är kursen i Google Analytics för?
Den som vill ha en praktisk introduktion för hur du egentligen ska använda Google Analytics för att skapa värde för dig och din organisation. Garanterat fritt från fåfänga diskussioner om detaljer som inte bidrar med funktionell nytta. Det är meningen att du snabbt ska kunna sätta igång utifrån en solid grund med spets där det behövs.

Efter kursen i Google Analytics
Några vanliga jobbtitlar som du kan få efter avklarad utbildning är:

  • Webbanalytiker
  • Marknadsförare
  • Digital marknadsförare
  • Projektledare
  • Managementkonsult
Logga för Nordic Tech Institute
Om Nordic Tech Institute

Nordic Tech Institute är marknadsledande inom kurser i digital marknadsföring på distans. Alla kurser är framförda av branschledande experter. 

Helt på distans
Alla Nordic Tech Institutes kurser är 100% på distans. 

Inga tidsgränser
När du går en kurs hos Nordic Tech Institute har du tillgång till den för alltid. Du väljer alltså själv i vilket tempo du läser kursen och när. 

Lär dig efterfrågade kompetenser
När du går en kurs hos Nordic Tech Institutes lär du dig faktiska kompetenser som leder till jobb. Både praktiskt och teoretiskt. 

Lärarledda
Alla Nordic Tech Institutes kurser är lärarledda. Du har möjlighet att prata direkt med kursledaren när du har frågor. Alla kurser är även godkända för Unionens studiestöd.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök