Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Internet of Things - Distansutbildning, 75 Yhp

Mölk Utbildning
Data & IT
Hantverk
Internet of Things - Distansutbildning, 75 Yhp beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
50%
Studielängd
6 månader
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

IoT - Internet of things handlar om små datorer som finns i snart sagt alla apparater i vardagen, i TV:n, bilen och kylskåpet. Från osynliga övervakningssystem till robotar som lär sig spela fotboll.

Sverige är ett av de ledande länderna inom IoT. Vi har miljontals prylar uppkopplade och det blir bara mer hela tiden. Den här utbildningen är för dig som brinner för att programmera framtidens tekniska lösningar i form av inbyggda system.

Distansutbildning - Internet of Things med Python och C++ - Utbildningen
För tillträde till utbildningen ställs utöver grundläggande behörighet krav på godkänt betyg (eller motsvarande kunskaper) i följande gymnasiekurser:

  • Programmering 1
  • Programmering 2


Utbildningens upplägg som distansutbildning med regelbundna träffar är skräddarsytt för att passa dig som redan har arbete, föredrar friheten med distansutbildning och/eller av andra anledningar inte har möjlighet att studera heltid på plats. 

Du kommer genom vår lärplattform och kommunikationsverktyg  på ett strukturerat sätt följa utbildningen och genomföra uppgifter och övningar. Du kommer även få ett utbildningskit med elektronik och hårdvara som kommer krävas för att genomföra utbildningen. 

Utbildningen vänder sig till anställda som idag sysslar med programmering i någon form, alternativt till dig som redan har grundkunskaper du tillägnat dig privat eller på annat sätt, men där dessa kunskaper i dagsläget inte motsvarar de krav på kompetens företagen har.
I andra hand vänder sig utbildningen till personer som i tidigare utbildningar tillägnat sig grundläggande kompetenser, men att dessa inte är tillräckliga för att få en anställning.

Plats

  • Delvis distans (Linköping)

Kommande utbildningsstarter

Delvis distans (Linköping)

Utbildningsstart
2021-02-15

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Mölk Utbildning

Om Mölk Utbildning

Oavsett var du eller ditt företag är i livet så dyker behovet av kompetensutveckling alltid upp med jämna mellanrum, och det gäller att hänga med, du kanske letar efter en snabbkurs i ritteknik eller en 2-årig programmeringsutbildning kontakta oss gärna för en ”kaffe med Mölk” om du har en förfrågan på utbildning.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök