Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Programmerare iPhone och Android

Malmö Yrkeshögskola
Data & IT
Programmerare iPhone och Android beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
1,5 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Hos Malmö Yrkeshögskola får du lära dig programmera för iPhone och Android och effektivt bygga appar med Swift för iOS/iPadOS och Kotlin för Android. Du får också chans se närmare på mobilspel, mobila lösningar för hälsa och sjukvård eller inom learnification för skolan.

Utbildningen på Malmö Yrkeshögskola är både tuff och intensiv med ett längre moment av arbetsplatsförlagd utbildning (LIA). Den som anstränger sig kan få sin belöning i attraktiva jobb i spännande branscher.

  • Lär dig producera nativeappar snabbt, effektivt och lönsamt med Apples Swift för iOS och iPadOS samt Googles och Jetbrains Kotlin för Android.
  • Grafisk form för smarta mobiler och surfplattor och självständigt skapa god interaktionsdesign.
  • Arbeta med alla led från idé till försåld produkt samt leverera med hög kvalitet inom budget- och tidsramar, vilket är krav från arbetslivet.
  • Arbetsplatsförlagd utbildning i 20 veckor ingår.
  • Bygg upp ett kontaktnät inom mobilbranschen.
  • Starta eget under studietiden med stöd från Drivhuset, MINC, IDEON Innovation och Mindpark.

Plats

  • Malmö

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Malmö Yrkeshögskola

Om Malmö Yrkeshögskola

FÖR DIG SOM VILL KUNNA OCH INTE BARA VETA®

Vi utbildar i ny teknik och de nya affärsmöjligheter som möjliggörs av den snabba tekniska utvecklingen.

Hösten 2020 startar vår nya utbildning till
Programmerare iPhone och Android.

Vi är kvalitetsauktoriserade av Utbildningsföretagen, har över 30 års erfarenhet av utbildning inom ny teknik samt AAA-rating från Bisnode/Soliditet.

Välkommen till Malmö Yrkeshögskola.

---

Appindustrin växer. Vi spenderar uppåt fyra timmar per dag med mobilen. Sammanlagt laddar vi ner fler än 200 miljarder appar om året, en ökning med 45% under de senaste tre åren. Mobilspel står nu för över 70% av appbutikernas intäkter.

99% av svenska ungdomar har en smart mobil (83% av amerikanska tonåringar har en iPhone). Gen Y+Z har en sammanlagd köpkraft motsvarande tio biljoner kronor och tar för givet att alla tjänster ska finnas tillgängliga via mobilen.

Enligt EU behövs miljoner apputvecklare när allt fler avancerade appar och mobila lösningar blir våra vanligaste digitala verktyg för utbildning, sport, nyheter, reklam och underhållning.

Utbildningen på Malmö Yrkeshögskola är både tuff och intensiv med ett längre moment av arbetsplatsförlagd utbildning (LIA). Den som anstränger sig kan få sin belöning i attraktiva jobb i spännande branscher.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök