Diploma of Business & Marketing and Communication - TAFE Queensland

Studin
Marknadsföring
Språk / Språkvetenskap
Diploma of Business & Marketing and Communication - TAFE Queensland beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
På förfrågan
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Australien
Löpande starter
Kort om utbildningen

Diploma of Business / Diploma of Marketing and Communication (dubbelt diplom), 1 år

Avancera inom de dynamiska och snabba områdena marknadsföring, kommunikation och business med detta program. Efterfrågan på kvalificerad personal inom marknadsföring, marknadskommunikation och företagande är stor.

Detta program kommer att ge dig specialiserad kunskap inom customer research, web design, digital marknadsföring och kommunikation. Du får praktisk erfarenhet av att utveckla marknadsföringskampanjer och affärs- och marknadsplaner. Dessutom kommer du att lära dig om annonskoncept, att identifiera och utnyttja marknadsmöjligheter och att förstå konsumentbeteende. Du kommer också att utveckla specialiserad kunskap inom projektarbete och planering av personalstyrka.

Efter avslutat program har du möjlighet att arbeta inom ett brett spektrum av branscher inom olika yrkesroller med bl.a promotions, market research, marketing coordination och business management.

Dra fördel av att ta ett dubbelt diplom och skaffa dig två kvalifikationer istället för en. I de flesta fall behöver du bara ta några extra units för att kvalificera dig till dubbel examen. Du sparar tid och förbättrar dina jobbmöjligheter genom ytterligare färdigheter i marknadsföring, kommunikation och företagande / business.

Exempel på jobb efter utbildningen kan vara som bl.a Program Consultant, Program Coordinator, Marketing Manager.

EXAMEN
Eftergymnasial yrkesutbildning, Diplom, 1 år

STARTER
Programmet startar 2 gånger om året: juli, jan. 

Logga för Studin
Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök