Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Hundfrisörutbildning

Amnis Hundhus
Djurvård & Etologi
Skönhet
Hundfrisörutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
6 månader
Pris
49 000 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Drömmer du om att bli hundfrisör? 
Vi ger dig en gedigen, individanpassad yrkesutbildning med fullt mentorskap.

Anmäl dig före 31/5 2020 så bjuder vi på ett startpaket med en grundutrustning värd 9000kr!

AMNIS HUNDHUS Hundfrisörutbildning är en grundläggande yrkesutbildning som är till för dig som vill arbeta professionellt som hundfrisör.

För att gå denna utbildning behöver du inte ha några tidigare förkunskaper.

Utbildningen ger dig en bred pälsvårdskännedom och färdighet i vardagsfrisering samt en bra grund för fortsatt specialisering.
Vi går igenom grunderna och fördjupar oss inom pälsvård samt lär oss hantera både hund och verktyg på ett tryggt och säkert sätt samt lär oss yrkets olika tekniker såsom bl.a. maskinklippning, handklippning och trimning.
Under denna utbildning går vi även igenom nyttig information inför att starta eget. 

Utbildningen sker i huvudsak på distans, för att ge fler personer chansen att utbilda sig till hundfrisör även om man bor på en ort där utbildningen inte finns samt för att du som elev skall kunna lägga upp studierna så att det passar dig och ger dig möjlighet att kombinera studierna med arbete.
Under utbildningen hålls obligatoriska träffar i vår fullutrustade salong i Sundsvall för att vi skall kunna ge våra elever det mesta och det bästa inom detta praktiska yrke.

Vi varvar teori och praktik och undervisningen hålls av olika lärare som har mångårig yrkeserfarenhet och är specialiserad på olika raser och områden, för att vi vill erbjuda en utbildning med bredd och möjlighet till fördjupad kunskap. 

Vi har små utbildningsgrupper och utbildningen individanpassas - allt för att ge varje elev det allra bästa!
Vi ger personlig feedback och erbjuder direktkontakt med lärare och kurskamrater och vi kommer att finnas med som mentorer under och efter avslutad utbildning för att hjälpa och stötta i största möjliga mån för att du ska lyckas med din frisörkarriär.  

Är detta något för dig?  Läs mer på vår hemsida eller kontakta oss! 

Plats

  • Sundsvall

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Amnis Hundhus

Om Amnis Hundhus

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök