Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Diplomerad controller

Taurus Ekonomiutbildning
Ekonomi
Diplomerad controller beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
10 dagar
Pris (exkl. moms)
36 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Idag går utvecklingen för controlleryrket från renodlad ekonomistyrning mot en bredare verksamhetsstyrning, vilket ställer stora krav på bred kompetens inom ett stort antal områden. Denna utbildning ger en bred bas för arbetet som controller, med rätt verktyg för att möta alla utmaningar. Boka din kurs hos oss i Stockholm eller Göteborg och bli en diplomerad controller!

Målgrupp/förkunskaper
Vår controller-utbildning i Stockholm och Göteborg vänder sig till dig ekonom som vill utvecklas inom ekonomi- och verksamhetsstyrning och ta dig an kvalificerade controlleruppgifter. Utbildningen passar också dig som redan idag arbetar med controlleruppgifter och både vill bredda och fördjupa dina kunskaper inom ekonomi- och verksamhetsstyrning.

Syfte

  • Du lär dig analysera företagets ekonomiska utveckling och att ta fram relevanta beslutsunderlag.
  • Du får olika verktyg som möjliggör en effektiv ekonomi- och verksamhetsstyrning.
  • Du får öva på att nå ut med ditt budskap på ett pedagogiskt sätt.


Referenser
"En mycket bra kurs med relevant innehåll och en bra metodik genom hela kursen. Bra med verklighetskopplade business-case och att mycket av kursen utgår ifrån det egna företaget.”

Jimmy Westerlund, Galären i Luleå AB

"Den bästa utbildningen jag har gått på (och jag har gått flera ekonomiutbildningar). Extra bra var alla diskussioner med verkliga exempel."

Marianne Mark, Visma Actit AB

"Lagom grupp. Blandningen av genomgång och business case. Extra bra var återkopplingen till sitt egna företag. Mycket bra!!"

Klara Löfqvist, JSC-it partner AB

"Ett genomtänkt upplägg som guidar deltagaren in i företagets utmaningar och plockar upp viktiga verktyg på vägen för att underlätta analysen."

Erik Fredriksson, Seco Tools Group

Pris: 36 900 kr + moms

Plats

  • Stockholm
  • Göteborg

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Taurus Ekonomiutbildning

Om Taurus Ekonomiutbildning

Under närmare 20 år arbetade jag som controller och affärscontroller inom olika branscher. Jag har stött på olikheter men framförallt likheter inom mitt huvudområde ekonomistyrning. För det första så ser en resultat- och balansräkning väldigt lika ut oavsett företag och bransch. Men framförallt handlar det om människor.
 
Bakom varje siffra så finns det en aktivitet som orsakats av människor. Det är här som mitt genuina intresse ligger. Att på olika sätt hjälpa dessa människor att verkligen styra verksamheten via olika medvetna aktiviteter så att målet nås.
 
För att kunna styra verksamheten mot de ekonomiska mål som satts upp, krävs en viss ekonomisk grundkunskap samt inte minst en vilja att förändra och förbättra verksamheten.
 
Det är för dessa personer som har en vilja att förändra och förbättra verksamheten, men som kanske saknar eller vill bygga på sina ekonomiska grundkunskaper som jag startat företaget Taurus Ekonomiutbildning.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök