Ekonomichefsprogrammet - Controller

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Ekonomi
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
193250 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
14 januari 2020
Kort om utbildningen

FEI:s Ekonomichefsprogram ger kvalificerade kunskaper – de flesta som har genomgått programmet har nu ledande ekonomibefattningar. Utbildningen omfattar flera etapper. Den andra – som beskrivs här – vänder sig till dig som vill bli controller eller ha en ekonomichefsroll som innefattar ansvar för intern ekonomisk styrning.

Ekonomichefsprogrammet är en specialiserad utbildning på högskolenivå; en ”komprimerad universitetsexamen”. Med det menar vi att utbildningen ger gedigna kunskaper i de kärnämnen som ingår i en civilekonomutbildning; ämnen som nationalekonomi, juridik, externredovisning, beskattningsrätt, ekonomistyrning och ledarskap. Det vill säga de områden som du har nytta av i ditt arbete som ekonom. Litteraturen är i stora delar identisk med den som används på motsvarande kurser på universitet och högskolor. Däremot är undervisningen och angreppssättet annorlunda. Deltagarna har i genomsnitt över tio års erfarenhet av ekonomiarbete. Det betyder att undervisningen är praktiskt upplagd med många exempel från verkligheten.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

Omfattning
16 månader

Avgift
Avgift 154 600 kr exkl. moms (193 250 kr inkl. moms). Avgiften delas upp i tre delar och faktureras halvårsvis.
Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 2 744 kr/mån.

Läs mer och ansök
Om FEI - Företagsekonomiska Institutet
Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar