Ekonomichefsprogrammet - Ekonomichef

FEI - Företagsekonomiska Institutet
Ekonomi
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
280750 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
14 januari 2020
Kort om utbildningen

Ekonomichefsprogrammet är en välkänd yrkesutbildning med tradition. Den har erbjudits av FEI sedan 1944! Du får kvalificerade kunskaper – de flesta som har genomgått programmet har nu ledande ekonomibefattningar. Det fulla Ekonomichefsprogrammet omfattar 18 delkurser inklusive examensarbete över cirka 2 år. Studierna ges i Stockholm och med FEIFLEX – det innebär valfrihet när och var du vill studera!

 

FEI:s Diplomprogram är en specialiserad utbildning på högskolenivå; en ”komprimerad universitetsexamen”. Med det menar vi att utbildningen ger gedigna kunskaper i de kärnämnen som ingår i en civilekonomutbildning; ämnen som nationalekonomi, juridik, externredovisning, beskattningsrätt, ekonomistyrning och ledarskap. Det vill säga de områden som du har nytta av i ditt arbete som ekonom. Litteraturen är i stora delar identisk med den som används på motsvarande kurser på universitet och högskolor. Däremot är undervisningen och angreppssättet annorlunda. Deltagarna har i genomsnitt över tio års erfarenhet av ekonomiarbete. Det betyder att undervisningen är praktiskt upplagd med många exempel från verkligheten.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

Omfattning
2 år

Avgift
Omfattning cirka 2 års studier. Avgift: 224 600 kr exkl. moms (280 750 kr inkl. moms). Avgiften delas upp i fyra delar och faktureras halvårsvis.
Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 3 987 kr/mån.
Avgiften delas upp och faktureras halvårsvis. I avgiften ingår kostnaden för litteratur och annat kursmaterial samt lunch & kaffe.

Läs mer och ansök
Om FEI - Företagsekonomiska Institutet
Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar