Blocket Utbildning är en del av

Strategisk inköpare

Grit Academy
Ekonomi
Strategisk inköpare beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Sen ansökan
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Malmö
Höst 2020
Kort om utbildningen

Vill du arbeta socialt och ha ansvar för vad som köps in? Då behövs du som strategisk inköpare! Grit Academys tvååriga utbildning till Strategisk inköpare ger dig de teoretiska och praktiska färdigheter som gör dig kvalificerad för rollen som strategisk inköpare.

BRANSCHEN
Från att ha varit ett yrke som alla ansågs kunna göra har inköp kommit att bli ett yrkesområde som innefattar specialiserade kompetenser och som kräver utbildning. Inköpare finns inom såväl privata näringen som offentliga sektorn och spelar en viktig roll i verksamhetsutvecklingen. I en alltmer digitaliserad marknad med hög internationell konkurrens får inköpare en avgörande roll för att kunna motivera ett företags prissättning, kvalité och Corporate Social Responsibility (CSR). Med en utbildning i strategiskt inköp blir du kvalificerad för en bransch med varierande och utmanade arbetsmöjligheter.

KARRIÄR
Med en utbildning i strategiskt inköp kan du bland annat arbeta som inköpare, inköpssamordnare, inköpschef, kategoriansvarig och upphandlare.

Logga för Grit Academy
Om Grit Academy
Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök