Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Ekonomi för icke-ekonomer

Kunskapsgruppen
Ekonomi
Ekonomi för icke-ekonomer beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris
12 488 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Lär dig grunderna i ekonomi på endast två dagar. Detta är en intensiv och lärorik utbildning som varvar teori med praktik. Lär dig tyda ekonomiska rapporter, lägga budgetar och göra kalkyler.

Detta är tvådagarskursen för dig som vill ta ett helhetsgrepp på ekonomi och få en bättre förståelse för din verksamhet. Kursen passar dig som har en roll med visst ekonomiskt ansvar men saknar ekonomisk utbildning. Här varvas teori med praktik för att maximera lärandet. Målet är att du ska öka din ekonomiska kompetens och bli en ännu viktigare resurs på jobbet!

Kursen kommer hjälpa dig att förstå ekonomiska nyckeltal, få koll på hur man kan effektivisera sin budgetering, göra smartare kalkyler och hur man läser och tolkar resultat- och balansräkning samt ekonomiska rapporter. Efter att du har gått kursen kommer du att vara bättre på att förstå och kommunicera ekonomi!

PÅ KURSEN FÅR DU BLAND ANNAT LÄRA DIG:

  • Ekonomi från grunden – viktiga begrepp och ekonomiska samband
  • Behärska ekonomiska termer och identifiera de viktigaste nyckeltalen i din verksamhet
  • Smart och effektiv budgetering – från A till Ö
  • Bli bättre på att tolka och förstå ekonomiska rapporter

 

Pris: 9 990 kr (+ moms)

Plats

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Kunskapsgruppen

Om Kunskapsgruppen

KORTA OCH EFFEKTIVA UTBILDNINGAR – FÖR DIG SOM VILL UTVECKLAS SNABBT

Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att på kort tid ta stora steg i sin utveckling. Och det verkar som vi har träffat rätt.

Under de här åren har vi fått en fantastisk respons av våra deltagare. 98 % har gett oss 4 eller 5 i betyg i helhetsintryck, och vårt snittbetyg är 4,64.

Till oss kommer personer som tar sitt jobb på allvar och vill investera i sig själva genom ökad kunskap inom sina respektive behovsområden – varmt välkommen du också!
 

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök