Ekonomi grundkurs

Elerno Utbildning
Ekonomi
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
Egen takt
Pris
995 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Online
Löpande starter
Kort om utbildningen

En grundkurs i ekonomi som lär dig de vanligaste begreppen och vad de säger om verksamhetens ekonomiska situation.

Vi har satt ihop den här grundutbildningen i ekonomi särskilt för dig som behöver få koll på de vanligaste begreppen och vad de säger om en verksamhets ekonomiska situation. Vi ska gå igenom åtta olika begrepp och nyckeltal som är viktiga att känna till, inte minst när det kommer till att sätta en budget. Du kommer att få lära dig göra balansräkningar, räkna på resultat och se hur tillsynes små prisjusteringar påverkar dina marginaler. Du kommer sedan att få pröva din kunskap genom övningar.

Målgrupp
För dig som behöver kunna eller vill lära dig grundläggande kunskaper inom ekonomi. Kursen rekommenderas för de flesta, oavsett om du är chef, ledare, egenföretagare eller medarbetare. 

Upplägg
Teoretisk webbkurs 100% online.

Tid & plats
Var och när du vill, i din egna takt! Undvik onödiga kostnader som till exempel resor, boende, och givetvis tiden som förloras när du åker iväg på utbildningar.

Pris
995 kr / person. Personlig licens som varar i 12 månader. Du kan när som helst under licenstiden gå tillbaka och repetera innehåll.

20 års erfarenhet - Best practice 
Skapat av kursledare med 20 års erfarenhet. Best practice är all den långa erfarenhet, anpassat för dina behov och det som faktiskt fungerar i din vardag. Syftet är att ge dig praktisk hjälp i din vardag så att du kan nå dina mål och utvecklas i din roll.

Intyg
Efter kursen erhåller du automatiskt ett personligt intyg direkt på mail.

Längd: Egen takt

Läs mer och ansök
Om Elerno Utbildning
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler