Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Studera Företagsekonomi & Business på UCLA, Los Angeles

Studin
Ekonomi
Studera Företagsekonomi & Business på UCLA, Los Angeles beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
9 månader
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Certificate in Business – UCLA University  of  California Los Angeles! Förvärva de affärskunskaper och färdigheter som krävs för att lyckas i dagens globala näringsliv. Spetsa dina meriter med ett Certificate in Business från topprankade UCLA i Los Angeles!

De mycket flexibla programmen inom Business Management & företagsekonomi vid UCLA ger dig en professionell grund och alla nödvändiga kunskaper och färdigheter för en yrkeskarriär inom business, näringsliv och affärer.

Program finns både för dig som vill påbörja en yrkeskarriär genom att skaffa dig en gedigen och professionell bas av kunskaper och färdigheter, samt för dig som redan har studerat eller är yrkesverksam och vill specialisera dig med fördjupade kompetenser inom t.ex management, ledarskap, marknadsföring, finans eller HR (human resource management).

Programmen är på 9 månader och har en mycket praktisk yrkesrelaterad fokus och är kostnadseffektiva alternativ till en master i USA.

Examen
Certificate

Starter
Programmen startar 4 gånger om året: sept, jan, april, juni

Plats

  • USA

Kommande utbildningsstarter

USA

Utbildningsstart
Sommar 2021
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

USA

Utbildningsstart
Vår 2021

USA

Utbildningsstart
Höst 2021
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök