Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Diplomutbildning: Bokslut och årsredovisning

Medborgarskolan
Ekonomi
Diplomutbildning: Bokslut och årsredovisning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
1 månad
Pris
3 795 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Efter avslutad utbildning har du teoretiska och praktiska färdigheter för att kunna upprätta ett fullständigt bokslut med årsredovisning enl. årsredovisningslagens krav. Du kommer självständigt kunna göra bokslut och årsredovisning för ett mindre företag eller kunna assistera i arbetet i ett större.

Upplägg
Utbildningen innefattar 21 studietimmar (dvs 16 timmar) fördelat på 4 sammankomster.

Kursledare
Medborgarskolans kunnige kursledare Lasse Arnheim har under 25 år varit verksam som egenföretagare med inriktning på bokföring, redovisning och företagsadministration för små och medelstora företag. Numera är Lars verksam som producent av kulturevenemang.

Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-05-20

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Medborgarskolan

Om Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund. Verksamheten omfattar bland annat kurser, föreläsningar, evenemang, studiecirklar och företagsutbildningar. Medborgarskolan är också huvudman för ett antal skolor; från förskolor till gymnasieskolor samt har kvalificerade eftergymnasiala utbildningar.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök