Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Diplomerad fastighetsförvaltare

BFAB
Fastighet
Diplomerad fastighetsförvaltare beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
16 dagar
Pris (exkl. moms)
99 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

En heltäckande utbildning i fastighetsförvaltning som är uppdelad på sex tillfällen. Den passar dig som vill utvecklas och ta ytterligare ett steg i karriären. Vare sig du är ny eller gammal inom fastighetsförvaltning får du här kunskap om branschens viktigaste frågor med fördjupning inom juridik och ekonomi.

Du lär dig vilka verktyg du kan använda i din vardag. Teori varvas med praktiska gruppövningar och stor vikt läggs vid att deltagarna bygger ett brett nätverk och kan dra nytta av varandras erfarenheter.

Utbildningen ger dig bredden, plattformen och översikten inom fastighetsförvaltning. Du får helhetssynen för att kunna hantera det stora ansvaret och komplexiteten som ligger i fastighetsförvaltarens roll och vad fel och brister kan kosta.

Vem riktar sig kursen Diplomerad fastighetsförvaltare till?
Du som vill ta ett större grepp om fastighetsförvaltning, få en bredare bas att stå på och vill ta ytterligare ett steg framåt i din karriär inom fastighetsbranschen. Kanske är du vd, ekonomiadministratör, drifttekniker, assistent, förvaltare eller fått en ny roll i branschen. Gemensamt för samtliga är att du vill bygga på dina kunskaper med en mer förvaltningsinriktad utbildning och efter avslutad utbildning kunna titulera dig, Diplomerad fastighetsförvaltare.

Kommentar från tidigare deltagare
"Jag tycker att kursen Diplomerad fastighetsförvaltare verkligen lyckats fånga in alla grundläggande och viktiga områden som man som förvaltare stöter på. Jag har även skapat mig ett nytt nätverk med alla kursdeltagare."
Anna Nordholm, Bostadsförvaltare, Fastighets AB LE Lundberg

Plats

  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
2021-04-12

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för BFAB

Om BFAB

I nära samarbete med näringslivet utvecklar och erbjuder BFAB kurser och utbildningar för yrkesverksamma i bygg- och fastighetsbranschen. Vi erbjuder grund- och fördjupningskurser, diplomprogram, seminarier och temadagar samt kompetensavtal och utbildningspaket skräddarsydda för företag. Våra föreläsare är specialister med gedigen erfarenhet och stark förankring i näringslivet.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök