Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Onlinekurs: Nå internationella kunder via Amazon

Ehandel Academy
Försäljning
Onlinekurs: Nå internationella kunder via Amazon beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
Halvdag, 3,5 timmar
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris (exkl. moms)
1 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Amazon är idag världens största marknadsplats och det är en effektiv helhetslösning för en väg till nya kunder och marknader.

Oavsett Amazons beslut att gå in i Sverige eller inte, måste du förhålla dig till Amazon. Över hälften av alla inköp som görs online i USA och Tyskland idag sker på Amazon. Plattformen har fler produktsökningar än Google i USA.

Denna kurs ger dig en grundlig introduktion till hur denna gigantiska försäljningskanal fungerar och de viktigaste grunderna till att ta de första stegen för att börja sälja via Amazon.

Du introduceras till hela Amazonas digitala ekosystem och vi belyser Amazons dominans inom kritiska områden som logistik och distribution, digital marknadsföring, webbinfrastruktur och varumärkesskydd - och hur du kan och bör utnyttja dessa tillgångar och möjligheter för att hitta dina kunder och sälja din produkt!

Föreläsare: Edward Basse, The Early Birds
Edward, som ursprungligen är från Seattle, har över 12 års erfarenhet av e-handel. Han har arbetat för företag som Amazon, Rakuten och senast iDeal Of Sweden, där han var Online Marketplace Director.

Vem är kursen för?
Denna kurs är för e-handelsföretag med och utan Amazon-erfarenhet. Du kanske har viss Amazon-erfarenhet och vill lära dig mer om att skala upp eller så är du i startgroparna att börja sälja på Amazon. Du arbetar antagligen idag som VD, CFO, Business Developer eller eCommerce Director. Kursen går igenom bästa praxis med vissa fallstudier, och deltagarna är välkomna att presentera sina specifika frågor. En särskild frågestund kommer att finnas tillgänglig. Kursen riktar sig till både B2B och B2C.

Som medlem i Ehandel Network får du förmånen att köpa din plats till kursen till ett rabatterat pris. Medlemspriset för kursen är 1900 kr (exkl. moms.). Priset för icke medlemmar är 2900 kr (exkl. moms). 

Plats

  • Online

Kommande utbildningsstarter

Online

Utbildningsstart
Löpande starter
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Ehandel Academy

Om Ehandel Academy

Ehandel Academy ger dig som arbetar med e-handel inspiration och nya kunskaper inom flera olika kompetensområden. Kurserna genomförs under en halv eller hel dag och i små grupper med fokus på det praktiska genomförandet. 

Alla partners och föreläsare har lång erfarenhet från e-handel och är experter inom sina respektive ämnen. 

För mer information, kontakta: info@ehandelacademy.se

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök