Blocket Utbildning är en del av

Sälj Snyggt – Sälj in ditt budskap på kort tid

Snacka Snyggt
Försäljning
Marknadsföring
Media & Kommunikation
Sälj Snyggt – Sälj in ditt budskap på kort tid beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 dag
Pris (exkl. moms)
7 900 kr
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Denna kurs är för dig som vill nå fram med ditt budskap på kort tid! Oavsett om du vill sälja in dig själv, en produkt eller en tjänst har du ett tydligt mål: att få lyssnaren att köpa din idé. Att sälja snyggt handlar om att på kort tid skapa ett värde hos lyssnaren. Då räcker det inte med en bra idé, du behöver en bra pitch för att de ska vilja köpa den. Det säkrar denna kurs!

Denna heldagskurs i pitch- och säljretorik har som huvudsyfte att lära dig förmedla essensen av din verksamhet på ett enkelt och intresseväckande sätt. Du lär dig sälja in ditt budskap på kort tid – utan att bli ”för säljig”. Under kursen får du handfasta verktyg för hur du sätter ett bra förstaintryck, hur du väljer vad du ska berätta när du har kort tid, hur du inleder en pitch samt hur du får lyssnaren att minnas det du sagt. Under kursens gång kommer du steg-för-steg skapa en pitch som du får träna på att presentera med fokus på röst och kroppsspråk. Självklart får du feedback från kursledaren och de andra kursdeltagarna!

Kursen Sälj Snyggt passar dig som vill:

  • Samla dina tankar till en pitch och hitta din röda tråd.
  • Tvätta bort den ”osköna säljaren” och skapa långvariga relationer.
  • Kunna sälja in en idé med självförtroende.
  • Kunna hålla slagkraftiga presentationer på max tre minuter.
  • Veta knepen bakom wow-faktorn i korta presentationer.
  • Ha svar på tal till skeptikerna och övertyga dessa. 
  • Ha en glasklar förståelse i skillnaden mellan en slagkraftig och mindre slagkraftig pitch.
  • Få personlig feedback från en av Sveriges skickligaste retorikonsulter.
Logga för Snacka Snyggt
Om Snacka Snyggt

På Snacka Snyggt hjälper vi dig att förbättra din kommunikation genom våra utbildningar och kurser inom retorik. I våra utbildningar riktar vi specifikt in oss på modern retorik, presentationsteknik och säljretorik. Vårt mål är att du ska bli den bästa retoriska versionen av dig själv oavsett om du är en van talare eller en retorisk novis. Förutom öppna kurser och workshops erbjuder vi även företagsanpassade lösningar och även individuell träning.

Vi garanterar alltid att våra retorikkonsulter har en akademisk utbildning, men aldrig pratar akademiska. Målet är att alla ska förstå vad vi säger. 

När du väljer oss som din retorikleverantör, väljer du den högsta nivån på kursledaren – en retoriker. Har ni en kommunikationsutmaning så matchar vid med en lösning. Allt du behöver är något att säga, vi ger dig lösningarna för att det ska landa snyggt.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök