Blocket Utbildning är en del av

Bli Personlig Tränare – Lic. Eleiko Personal Trainer

Eleiko Education
Hälsa & Friskvård
Bli Personlig Tränare – Lic. Eleiko Personal Trainer beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
10 veckor
Pris
75 000 kr
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Påbörja en karriär inom Personlig Träning
Vår PT-utbildning vänder sig till dig som förstår att fler och fler behöver kunskap om pålitlig funktionell träning. Inte bara de som tränar för sin sport utan även de som vill prestera i sitt vardagsliv. Våra lärare är några av de mest respekterade experterna inom sina områden. De lär dig det du behöver veta för att hjälpa dina kommande kunder att lyckas.

Den funktionella träningen är ryggraden i vår Personlig tränar utbildning som även inkluderar den kunskap och de färdigheter som krävs för att prestera som PT – för dig, för kunden och för din blivande arbetsgivare.

Våra lärare är var för sig expert inom just sina områden. De har både en akademisk och praktiskt bakgrund som ger dem en genommurad kunskap så att du slutligen kan omsätta kunskapen till dina kunder.

Men hos oss lär du dig inte bara att bemästra funktionell träning utan också den rent affärsmässiga delen av PT-yrket, oavsett om du satsar på en framtid som anställd eller egenföretagare. Vi kallar det startklara personliga tränare.
Utbildningen passar även dig som är gyminstruktör, tränare eller crossfitcoach.

Kursen erbjuds även på följande orter

  • Halmstad
  • Läs mer på vår hemsida.


Därför får du en skivstång: Bättre resultat med rätt utrustning
Som världsledande leverantör av skivstänger så kan vi helt enkelt inte låta bli. Vi vill att våra elever ska ha de bästa förutsättningarna att göra sina kunder nöjda.
Vägg i vägg med vårt utbildningscenter i Halmstad tillverkas skivstången som varit med och tagit fler än 1000 världsrekord. Alla som genomför Eleikos PT-utbildning får en skivstång.
Eleikos skivstänger kostar mellan 5000 och 12 000 kr. Du får själv välja den skivstång du tror kommer passa dig och dina framtida kunder bäst.

Studielängd
4 veckor distans och 25 praktiska dagar (tors-sön under 6 veckor).

Vad kostar utbildningen?
Delbetalning från 1 350 kr per månad eller fakturabetalning 75.000 kr inkl. moms (25%),
Via vår partner Human Finans erbjuder vi delbetalning över längre tid. Följ länken eller se längre ner på sidan för mer information.

Vad ingår i priset?
25 lärarledda utbildningsdagar
1 månads distansstudier
Kurslitteratur
12 månaders tillgång till vår digitala utbildningsplattform
Valfri Eleiko skivstång
Lic Eleiko PT licens och diplom efter avklarad teoretisk och praktisk examination
Efter avklarad examination erhåller du även Friskvårdsföretagens licens då Eleiko har delegerad certifieringsrätt.

Logga för Eleiko Education
Om Eleiko Education

Eleiko är ett svenskt familjeföretag med 60 år i branschen och nu vill vi lära dig allt vi kan. För 60 år sedan förbättrade Eleiko skivstången och kom att förändra styrkesport för all framtid. På samma sätt resonerande vi när vi för närmare 20 år sedan börjande med utbildningar i styrke- och träningsindustrin. Vi såg ett behov och ett intresse från fler som ville ha en bas i beprövad funktionell träning som backas av forskning och dessutom praktisk erfarenhet.

Våra lärare är var för sig expert inom just sina områden. De har både en akademisk och praktiskt bakgrund som ger dem en genommurad kunskap så att du slutligen kan omsätta kunskapen till dina kunder.

Vårt uppdrag är att göra människor starkare så att de presterar bättre i sport och i vardagen.

Mottot som finns med oss i varje dag är: ”Set your bar high, be kind and do more of what makes you stronger”.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök