Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Functional Athletic Movement - Hjälp andra optimera sin träning

SAFE Education
Hälsa & Friskvård
Functional Athletic Movement - Hjälp andra optimera sin träning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
34 timmar
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
11 980 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Lär dig att skapa varierande, effektiva och funktionella klasser som passar flera målgrupper, samtidigt som du lär dig att instruera förkoreograferade klasser.

Utbilda dig Functional Athletic Movement

För att bli licensierad Functional Athletic Movement-instruktör läser du följande tre steg. Samtliga ingår i ett förmånligt utbildningspaket:

  1. Grundläggande teori
  2. Förberedande gruppträning
  3. Functional Athletic Movement


Funktionell träning
Funktionell träning är träning där du använder och utmanar kroppens naturliga rörelsemönster och funktioner, såsom balans, koordination, spänst, styrka, rörlighet och motorik.

Lär dig skapa klasser som optimerar träningen
Du lär dig att skapa varierande, effektiva och funktionella klasser som passar flera målgrupper samt även instruera förkoreograferade klasser. Du får de kunskaper du behöver för att lyckas som instruktör och leverera klasser som optimerar träningen genom kroppsmedvetenhet och ett bra rörelsemönster med både egen kroppsvikt och olika redskap.

Vem passar utbildningen för
Utbildningen passar dig som gillar träning och hälsa och som vill arbeta med att instruera andra i sin träning både genom gruppträning eller i form av personlig coachning. Den här utbildningen är också ett bra komplement för dig som redan är personlig tränare som vill kunna vidareutvecklas inom olika träningsformer.

Studielängd
34 lärarledda timmar fördelade på 4 dagar

Pris
11.980:- inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

Plats

  • Stockholm

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för SAFE Education

Om SAFE Education

Safe Education är ett nordiskt utbildningsföretag som bedriver licensutbildningar till bland annat personliga tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Med en SAFE-licens i bagaget kan du snabbt ta dig framåt i karriären och göra något större av din dröm!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök