Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Kostrådgivare – Få kunskap att hjälpa människor må bättre

SAFE Education
Hälsa & Friskvård
Kostrådgivare – Få kunskap att hjälpa människor må bättre beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
9 dagar
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
19 995 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du hjälpa människor förändra sina kostvanor för att må bättre?

Utbilda dig till Kostrådgivare
Vår utbildning ger dig möjligheten att fokusera på vad som behövs för att få en hälsosam, sund och stressfri relation till mat. Du kommer få analysera vad det är det din kropp behöver för att må bra – både fysiskt och psykiskt. Du får lära dig om hur stress och ångest är kopplat till mat, hur stress påverkar din hjärna och kropp och hur du kan bryta ett sådant scenario. 

Få ökad förståelse till vad kroppen behöver
För att kunna granska all reklam och sensationsdieter lär du dig att vara källkritisk för att kunna ta reda på vad som verkligen gäller. Du kommer få ökad insikt i hur njurar, lever, immunförsvaret, hjärnan och dina muskler påverkas av vad du väljer att äta men också en stor tacksamhet för allt som de gör för dig dagligen tillsammans med en förståelse för hur din kropp bryter ner mat och omsätter maten till energi. Du kommer att få genomföra flertalet praktiska övningar för att öva på att aktivt lyssna, värdera och återkoppla med smartast strategi för just den individ som du har framför dig.

Vem passar utbildningen för
Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig mer för egen del och/eller inspirera och hjälpa andra människor att må bättre genom att coacha dem i hur dom kan planera sina matintag och skapa sunda vanor. Du kommer lära dig att lägga upp hälsosamma och hållbara upplägg beroende på personens nuläge, önskade läge och eventuella restriktioner på grund av allergier eller preferenser.

Studielängd

  • 25 timmar inledande onlinestudier motsvarande tre dagar
  • 48 timmar lärarledda undervisning fördelat på 6 dagar


Pris
19.995:- kronor inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

Plats

  • Stockholm
  • Malmö

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för SAFE Education

Om SAFE Education

Safe Education är ett nordiskt utbildningsföretag som bedriver licensutbildningar till bland annat personliga tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Med en SAFE-licens i bagaget kan du snabbt ta dig framåt i karriären och göra något större av din dröm!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök