Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

LES MILLS BARRE-instruktör

Les Mills Nordic
Hälsa & Friskvård
LES MILLS BARRE-instruktör beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
2 dagar
Pris
3 200 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

UTBILDA DIG TILL LES MILLS BARRE-INSTRUKTÖR
Älskar du träning och brinner lite extra för balett? Då är en grundutbildning i LES MILLS BARRE™ det rätta valet för dig!

LES MILLS BARRE™ är balett-inspirerat träning som hjälper dig att forma och stärka hela kroppen. Utan hjälp av den traditionella balettstången ligger fokus på musklerna som ger kroppen stabilitet, styrka och balans. I slutet används även lättare vikter för ett komplett helkroppspass. Det må se vackert ut, men underskatta inte den intensiva, brännande känslan i musklerna.

Som LES MILLS BARRE™ instruktör är det bra om du är van vid balettinspirerade övningar.

Kursens upplägg
Under Les Mills 2-dagars grundutbildning blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv. Les Mills gruppträningsprogram är förkoreograferade och som cerifierad instruktör får du ny musik och koreografi varje kvartal.

Utbildningen till gruppträningsinstruktör passar även dig som är personlig tränare (PT) och/eller gillar sport, träning och hälsa.

Licensierad Les Mills-instruktör
Som licensierad Les Mills-instruktör har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För att boka dig läs mer och anmäl dig hos Les Mills.

Utbildningen ges runt om i Sverige samt online.

Plats

  • Online

Kommande utbildningsstarter

Online

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Les Mills Nordic

Om Les Mills Nordic

Les Mills är världsledande inom gruppträning och är samarbetspartner med över 20 000 klubbar i 100 länder globalt samt har över 140 000 utbildade instruktörer.

Les Mills gruppträningsprogram är genomarbetade förkoreograferade koncept som ger deltagarna en effektiv, säker och rolig träning, som dessutom är baserad på den senaste forskningen.

”We’re proud leaders, constantly innovating and exploring new ways to help the world fall in love with fitness.”
Phillip Mills, Managing Director

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök