LIC. PERSONLIG TRÄNARE

International Personal Training Academy
Hälsa & Friskvård
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Ansökan öppnar
Höst 2019
Pris
39780 kr
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
13 september 2020
Kort om utbildningen

IPTA - International Personal Training Academy - erbjuder dig som vill utbilda dig utomlands den bästa och mest omfattande utbildningen till Licensierad Personlig Tränare som finns på den svenska marknaden. Utbildningen får du dessutom i en unik miljö, den fantastiska semesterstaden Marbella på spanska solkusten. Marbella är ett av Europas hetaste resmål med härliga stränder och ett livligt nöjesliv

Utbildningen Personlig Tränare på IPTA utgörs av två steg (PT steg 1 och PT steg 2) motsvarande EQF level 3 och EQF level 4 enligt den standard som bestämts av Europeactive, organisationen som reglerar den europeiska fitnessbranschen.

PT-utbildningen på IPTA är upplagt som en intensivutbildning där de båda stegen läses i ett svep. Utbildningen börjar med en intensiv lärarledd del om 14 dagar i Marbella följt av 10 veckors distansutbildning.

NÄSTA START
- 24 Maj 2020
- 13 September 2020

Pris: 3.700,00 euro

CSN-berättigad utbildning/ Utbildningen är den enda i sitt slag som ger rätt till CSN-stöd.

IPTA är internationellt ackrediterad/godkänd genom EuropeActive (branschstandarden i hela Europa). Utbildningen leder därmed till en internationellt PT-licens ("Certified Personal Trainer").

Läs mer och ansök
Om International Personal Training Academy
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler