Lic. Personlig tränare - Malmö

SAFE Education
Hälsa & Friskvård
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
192 timmar
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
58900 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Malmö
6 maj 2020
Kort om utbildningen

Utbilda dig till Lic. Personlig tränare
Safe Education erbjuder en modern utbildning, grundad på 30 års erfarenhet. Våra utbildare är själva framgångsrika personliga tränare, vid sidan om spetskompetenser som fysioterapi och beteendevetenskap.

Vi är i ett tätt och långvarigt samarbete med de största aktörerna på marknaden. Genom att knyta kontakt med våra lärare får du en direktportal ut i din nya karriär inom träning och hälsa.

På Safe Education varvas teori med praktik, online och fysiska träffar, praktiskt lärande och djupgående kunskap. Vår erfarenhet efter 1000-tals examinationer och dokumentation av deras prestation i arbetslivet visar tydligt att en kombination leder till bäst inlärning.

Efterfrågan på kompetenta, utbildade personliga tränare ökar ständigt från branschen. Med hjälp av våra samarbeten med de största aktörerna vet vi vad branschen skriker efter. Det är utifrån dessa samarbeten som vi formar, förnyar och utvecklar vår utbildning.

Pris
58 900 kronor inkl. moms. I samarbete med HumanFinans erbjuder vi dig olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Låna räntefritt och dela upp din betalning i tex 6 eller 12 månader.

Läs mer och ansök
Om SAFE Education

Safe Education är ett nordiskt utbildningsföretag som bedriver licensutbildningar till bland annat personliga tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Med en SAFE-licens i bagaget kan du snabbt ta dig framåt i karriären och göra något större av din dröm!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar