Blocket Utbildning är en del av

Mobility trainer – Hjälp att öka dina klienters prestation

SAFE Education
Hälsa & Friskvård
Mobility trainer – Hjälp att öka dina klienters prestation beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
14 timmar
Pris
5 990 kr
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Vill du själv få eller kunna hjälpa andra att få en mer effektiv och kvalitativ rörelseförmåga? Öka potentialen att utföra atletiska prestationer? Eller öka toleransen för krafter och bli balanserad i stabilitet och rörlighet?

Utbilda dig till Mobility Trainer
Som Mobility Trainer har du fördjupad kompetens i mobilitetsträning – något som kan gynna såväl prestation som välmående hos dina klienter.

Praktisk kompetens, verktyg och analytisk förmåga
Du får ökad teoretisk och praktiskt kompetens i stabilitets- och rörlighetsträning, funktionell anatomi och biomekanik och svar på frågorna när, vad, hur och varför vi ska träna mobilitet.

Utöver praktiska verktyg och analytisk förmåga för regression och progression får du med dig en övningsbank som är direkt applicerbar i din vardag som tränare.

Vem passar utbildningen för
Utbildningen vänder sig till dig som har grundläggande kunskaper inom anatomi och fysiologi; Ex. SAFEs Grundläggande teoriutbildning och tränarutbildning eller liknande. Du ska gärna arbeta som instruktör, personlig tränare, sjukgymnast, kiropraktor, naprapat eller liknande.

Studielängd
14 timmar, fördelade på två dagar

Pris
5990:- inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

Logga för SAFE Education
Om SAFE Education

Safe Education är ett nordiskt utbildningsföretag som bedriver licensutbildningar till bland annat personliga tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Med en SAFE-licens i bagaget kan du snabbt ta dig framåt i karriären och göra något större av din dröm!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök