Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Personlig tränare - En utbildning som behövs i branschen

SAFE Education
Hälsa & Friskvård
Personlig tränare - En utbildning som behövs i branschen beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
192 timmar
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
58 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Branschen behöver fler personliga tränare! Vill DU bli en av dem?

Utbilda dig till Personlig tränare
Safe Education erbjuder en modern utbildning, grundad på 30 års erfarenhet. Våra utbildare är själva framgångsrika personliga tränare, vid sidan om spetskompetenser som fysioterapi och beteendevetenskap.

Samarbete med marknadsaktörer
Vi är i ett tätt och långvarigt samarbete med de största aktörerna på marknaden. Genom att knyta kontakt med våra lärare får du en direktportal ut i din nya karriär inom träning och hälsa. Under utbildningen får du även möjlighet att träffa representanter från branschen.

Vart kan en personlig tränare arbeta?
Personliga tränare (PT) lägger upp och genomför individuellt anpassad träning och rådgivning med en eller flera klienter. Traditionellt har personliga tränare varit verksamma på träningscenter, men idag finns de på alla möjliga platser. Personliga tränare har möjlighet att arbeta väldigt flexibelt och finns idag bland annat inom idrotten, på företagsgym, hemma hos kunder, utomhus, online med mera.

Efter utbildningen
Efterfrågan på kompetenta, utbildade Personliga tränare ökar ständigt från branschen. Med hjälp av våra samarbeten med de största aktörerna vet vi vad branschen skriker efter och kan utveckla vår utbildning utifrån detta.

Utbildningen ger dig den nationella FRISK-licensen och internationella Europe Active-licensen vilken gör att du kan söka jobb vart du vill, både i Sverige och utomlands! Och, du som vill starta eget och driva din egen verksamhet har samma fina förutsättningar. Utbildningen håller en hög nivå som gör chanserna till att få jobb efter utbildningen väldigt goda.

Pris
58 900 kronor inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

Plats

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för SAFE Education

Om SAFE Education

Safe Education är ett nordiskt utbildningsföretag som bedriver licensutbildningar till bland annat personliga tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Med en SAFE-licens i bagaget kan du snabbt ta dig framåt i karriären och göra något större av din dröm!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök