Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Personlig Tränare - Marknadens mest eftertraktade PT-licens

The Academy
Hälsa & Friskvård
Personlig Tränare - Marknadens mest eftertraktade PT-licens beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 månader
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris (exkl. moms)
52 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Att arbeta som Personlig Tränare är idag ett etablerat yrke och efterfrågan på utbildade och licensierade PT:s har ökat stort de senaste åren. Vår PT-utbildning innehåller 3 steg, därefter erhåller du arbetsmarknadens mest eftertraktade PT-licens.

Utbilda dig till Personlig Tränare
Välj branschens mest eftertraktade PT-utbildning och få oförglömliga utbildningsdagar, kompetens för yrkesrollen och The Academys gyllene PT-licens. I utbildningen ingår också möjlighet att ta Sveriges nya nationella PT-licens som de stora aktörerna i branschen har som krav för anställning.

På The Academys utbildningar varvar vi onlinestudier med fysiska träffar där du kan välja mellan utbildningsorterna Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad. 

Vi utbildar dig i den kompetens du behöver som PT
Du får omfattande kunskaper inom de områden som samspelar för att nå kompetens och färdighet som personlig tränare: kommunikation och coaching, funktionsanalyser, fystester, kost, sälj, marknadsföring och administration, träningsplanering, periodisering mm. Du får en unik utbildning i att bemöta kunden och leda henne/honom mot sina personliga mål.

Jobb efter utbildningen 
Utbildningen räknas som en av de absolut främsta i branschen. Fortfarande är efterfrågan på utbildade licensierade personliga tränare stort. Under vår utbildning ingår bland annat deltagande på arbetsgivarträffar. Där får du möjlighet att knyta kontakter med de största arbetsgivarna inom träning, kost och hälsa i Sverige. 

Pris
66 125: - inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

Plats

  • Stockholm
  • Malmö
  • Halmstad
  • Göteborg

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för The Academy

Om The Academy

The Academy startades 1999 som ett oberoende nätverk av professionella utbildare, föreläsare och inspiratörer. Vår grundtanke är att utbilda, fortbilda och inspirera ledare, tränare och instruktörer som är verksamma inom träning och hälsa. Tillsammans har vi kunskapen, viljan och verktygen för att få dig att lyfta mot nya höjder

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök