Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

PT-utbildning - Endurance Personal Trainer

Tränarakademin
Hälsa & Friskvård
PT-utbildning - Endurance Personal Trainer beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
6 månader
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
64 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Licensierad PT med inriktning mot uthållighetsprestation, mobilitet och styrka

Träningssveriges mest unika PT-utbildning ger dig:

  • PT-utbildning på Bosön
    En stor del av utbildningsdagarna är förlagda på Bosön, Sveriges ledande utvecklingscentrum för utbildning och idrottsutveckling. En anläggning som ger unika förutsättningar för lärande i en inspirerande och professionell miljö.
  • Sveriges ledande PT-utbildare
    Vi har samlat träningssveriges mest kompletta lärarteam för att ge dig den mest understödda kunskapen. Våra lärare har akademisk bakgrund, gedigen träningserfarenhet och flertalet SM och EM medaljer i bagaget.
  • Jobb direkt efter utbildningen!
    Med vår utbildning till Personlig Tränare kommer dina tjänster stå högt i kurs och redan under utbildningen kommer ledande gym finnas på plats för rekryteringssamtal. Dessutom får alla våra tränare license från branschorganisation Friskvårdsföretagen.


Varför utbilda sig till personlig tränare med uthållighetsprofil?
Intresset för konditionsträning ökar stadigt och är större än någonsin bland både gymmens medlemmar och motionärerna. Med vår utbildning till Personlig Tränare är dina tjänster mycket attraktiva och efterfrågan på utbildade personliga tränare med uthållighetsprofil är stor. På grund av hög efterfrågan på Personliga tränare med uthållighetsprofil kommer bl.a. representanter från olika träningskedjor att finnas på plats för rekryteringssamtal.

För att kunna hjälpa en pt-klient, en kund eller sig själv inom områdena konditionsträning, uthållighetsidrott, styrka och programupplägg behövs specifik kunskap inom flera olika områden. För att bli en framgångsrik tränare behöver du en hollistisk förståelse för utveckling av idrottslig prestation och kroppsligt välmående. Den kunskapen får du under Konditionsidrott Educations PT-utbildning - den enda PT-utbildningen i Norden med tydligt fokus på uthållighetsprestation och konditionsträning.

Plats

  • Lidingö

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Tränarakademin

Om Tränarakademin

Utveckla din fulla potential som tränare

Tränarakademin är en skola där passionerade människor ges vetenskaplig kunskap och praktiskt kunnande för att utveckla sin egen potential som tränare.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök