Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Seniorer & träning - Lär dig hjälpa seniorer att träna rätt

SAFE Education
Hälsa & Friskvård
Seniorer & träning - Lär dig hjälpa seniorer att träna rätt beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
16 timmar
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
5 990 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Lär dig allt om kroppens förändrade fysiologi och hur rätt anpassad träning och kost kan hjälpa dagens seniorer att förebygga åldrandet och höja livskvaliteten.

Utbilda dig inom Seniorer och träning
Dagens seniorer älskar att uppleva, njuta, resa och hålla sig i form! Nio av tio seniorer i Sverige (55+ år) rör på sig regelbundet!

Hjälp en växande befolkningsgrupp höja livskvaliteten
Seniorer är en stor, växande och allt äldre befolkningsgrupp som har helt andra livsmönster än tidigare generationer. Den nyfunna friheten, ofta i kombination med förbättrad ekonomi, gör att man satsar mer på sig själv.

Som tränare är det viktigt att du förstår kroppens förändrade fysiologi och hur rätt anpassad träning och kost kan hjälpa till att förebygga åldrandet och höja livskvaliteten.

Vem passar utbildningen för
Utbildningen vänder sig till dig som har grundläggande kunskaper inom anatomi och fysiologi; Ex. SAFEs Grundläggande teoriutbildning och instruktörs/personlig tränare utbildning eller liknande. Du ska gärna arbeta som instruktör, personlig tränare, sjukgymnast, kiropraktor, naprapat, fystränare eller liknande.

Studielängd
16 timmar, fördelat på två dagar

Pris
5990:- inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

Plats

  • Stockholm

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för SAFE Education

Om SAFE Education

Safe Education är ett nordiskt utbildningsföretag som bedriver licensutbildningar till bland annat personliga tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Med en SAFE-licens i bagaget kan du snabbt ta dig framåt i karriären och göra något större av din dröm!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök