Blocket Utbildning är en del av

Systemisk Coachutbildning

Restart Company
Hälsa & Friskvård
Systemisk Coachutbildning beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
8 månader
Pris
45 000 kr
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

EN UTBILDNING I TIDEN FÖR EN BÄTTRE FRAMTID
Utbildningen är för dig som är nyfiken på och har en önskan om att på något sätt hjälpa andra människor att må och fungera bra. Och för dig som på något sätt redan idag coachar, assisterar, vägleder andra människor t.ex. pedagoger, instruktörer, ledare, chefer och föräldrar.

Vi tar utgångspunkt i att helheten påverkar oss människor. Dåtid, nutid, framtid, vad vi äter, hur vi rör oss, våra tankar, vem vi umgås med, vart vi bor och mycket annat. Allt kan påverka oss. Innehållet i utbildningen bidrar till en förståelse för att alla människor är unika och att vi behöver ha uppmärksamhet på just den människa vi har framför oss när vi coachar, till skillnad från att utgå från en specifik modell eller metod. Du får träna på att coacha flexibelt och precist inför varje individ, grupp och situation.

Logga för Restart Company
Om Restart Company

RESTART COMPANY
VI HJÄLPER MÄNNISKOR ATT MÅ & FUNGERA BRA.

För dig, relationer, grupper och organisationer.
Vi tillgängliggör, tydliggör och framför allt praktiserar det som är viktigt för att må och fungera bra genom kurs, föreläsning, utbildning, events och coachning.

Det är människan vi har framför oss som är vår utgångspunkt. Inga genvägar, inga metoder eller modeller. Flexibelt och precist så utgår från dig och det du eller ni behöver.

På riktigt.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök