Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Yogainstruktörsutbildning på distans

Kundaliniyoga Akademin
Hälsa & Friskvård
Yogainstruktörsutbildning på distans beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
8 veckor
Pris
14 900 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Urgamla närvarotekniker möter modern teknologi – Fördjupning och utbildning i Medicinsk yoga och Kundaliniyoga online. För dig som är nyfiken på att lära dig mer om Kundaliniyoga och Medicinsk yoga och är intresserad av att hålla yogapass för andra. Kanske funderar du på att gå en yogalärarutbildning men är inte redo att ta steget.

Bli Yogainstruktör i både Kundaliniyoga och Medicinsk yoga på en och samma distansutbildning! Den mjuka, milda Medicinsk Yogan som har väckt stort intresse och som det forskas på i Sverige, kommer från den traditionella Kundaliniyogan. Den Klassiska Kundaliniyogan har sina rötter i den tantriska traditionen. Det är den äldsta yogaformen man känner till och omfattar yogapositioner, andningsövningar, mantra och meditationer.  Du blir utbildad i båda yogaformerna på en och samma instruktörsutbildning helt på distans. Du behöver inga förkunskaper och inte heller någon medicinsk bakgrund för att delta på instruktörsutbildningen. 

Vem passar Yogainstruktörsutbildning på distans för?
Den passar för dig som vill bli Diplomerad Instruktör i både Medicinsk Yoga och Kundaliniyoga och som vill fördjupa dig inom yoga utan att känna press och prestation, här utbildar du dig i din egen takt. Den passar både dig som lära dig mer om yoga för din egen skull och även dig som vill kunna hålla yogapass i kundaliniyoga/medicinsk yoga för andra.

Efter utbildningen
Efter avslutad yogautbildning har du en ordentlig grund att stå på inför fortsatt utövande på egen hand och kan även förmedla yoga till andra människor. Instruktörsutbildningen på distans är en bra plattform för dig som funderar på att utbilda dig till kundaliniyogalärare och yogalärare i medicinsk yoga.

Plats

  • Distans

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Kundaliniyoga Akademin

Om Kundaliniyoga Akademin

På Kundaliniyoga Akademin behöver du inte välja mellan medicinsk yoga eller kundaliniyoga, du får lära dig båda i en och samma utbildning. Det du kan välja mellan är istället om du vill gå en kortare instruktörsutbildning eller en längre yogalärarutbildning. Dessutom kan du bestämma om det passar dig bättre att gå utbildningen i vår mysiga yogastudio i Stockholm eller att delta på distans.

För att deltagarna i våra utbildningar ska få den bästa möjliga utbildningen så arbetar vi både analytiskt och långsiktigt med kontinuerliga förbättrings- och utvecklingsprocesser. Dessutom har vi som jobbar här nära anknytning till universiteten inom psykologi och vård och driver forskningsprojekt på yogans effekter.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök