Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Yogalärarutbildning - Kundaliniyoga & Medicinsk Yoga

Kundaliniyoga Akademin
Hälsa & Friskvård
Yogalärarutbildning - Kundaliniyoga & Medicinsk Yoga beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
1 år
Pris
44 500 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Det här är ingen vanlig yogalärarutbildning, det är en utbildning i interconnectedness, sammanhang, samhörighet, samklang och kontakt. Yogan får du på köpet! Vi ger dig en gedigen yrkesutbildning med tydlig förståelse för hur yogan fungerar, lär dig skapa dina egna kundaliniyogapass och arbetar bl. a. med mantran på svenska – vilket är unikt för vår utbildning.

Om Yogalärarutbildningningen
Under ett år fördjupar vi oss i upplevelsen av existensen, betraktar livet och dess betänkligheter. Vi fyller på med verktyg för att möta samtidens stressproblematik, sjukdomar, förvirring och upplevelse av separation.

Vår Kundaliniyogalärarutbildning och Medicinsk Yogalärarutbildning är anpassad för den moderna stressade människan och den informations-stinna värld i vilken vi befinner oss. Vi arbetar därför med helgmoduler som inte är längre än åtta timmar per dag (förutom på retreaten) och fördelar istället vår yogalärarutbildning över fler dagar för att du ska hinna bearbeta informationen, processa upplevelserna och tillgodogöra dig materialet på bästa sätt och ändå orka med din hektiska vardag.

Vem passar utbildningen för?
Vår yogalärarutbildning är öppen för ALLA, oavsett om du vill lära dig för din egen skull eller lära dig mer om yoga både teoretiskt och praktiskt för att kunna erbjuda yoga till andra. Kanske har du utövat yoga i många år, kanske har du aldrig suttit på en yogamatta, kanske är du student, arbetande eller pensionär.

Efter utbildningen
Du blir internationellt certifierad yoga och meditationslärare i Klassisk Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga, utbildningen är godkänd av Yoga Alliance. Läs om kraven för att få din certifiering på vår hemsida.

Plats

  • Stockholm

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Kundaliniyoga Akademin

Om Kundaliniyoga Akademin

På Kundaliniyoga Akademin behöver du inte välja mellan medicinsk yoga eller kundaliniyoga, du får lära dig båda i en och samma utbildning. Det du kan välja mellan är istället om du vill gå en kortare instruktörsutbildning eller en längre yogalärarutbildning. Dessutom kan du bestämma om det passar dig bättre att gå utbildningen i vår mysiga yogastudio i Stockholm eller att delta på distans.

För att deltagarna i våra utbildningar ska få den bästa möjliga utbildningen så arbetar vi både analytiskt och långsiktigt med kontinuerliga förbättrings- och utvecklingsprocesser. Dessutom har vi som jobbar här nära anknytning till universiteten inom psykologi och vård och driver forskningsprojekt på yogans effekter.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök