Blocket Utbildning är en del av

Advanced Skin Therapist™

Holistic Health Academy
Hälsa & Friskvård
Skönhet
Advanced Skin Therapist™ beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
ca 7 månader
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
På förfrågan
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

Utbildningen för dig som är hudterapeut och vill lära dig ett nytt koncept som gör att du får bättre resultat på dina behandlingar och dessutom kunna arbeta digitalt med din nya kunskap.

Utbildningen har tagits fram för att det är få som arbetar med hud och skönhet ur ett holistiskt synsätt. Hela kroppen hör ihop och det är viktigt att se dess process och funktioner från detta perspektiv och hur det påverkar huden. 

Vad innebär utbildningen Advanced Skin Therapist™
Johanna Bjurström (Aukt. hudterapeut och medlem i SHR) som är grundare av Holistic Health Academy har arbetat med skönhet och hälsa i över 20 år och har tagit fram en beprövad metod som du får ta del av. Du lär dig stötta kroppen inifrån med rätt näring och på så sätt hjälpa huden till bättre förutsättningar. Du får bättre resultat och därmed nöjdare kunder!  

Support och stöd har du hela tiden, även efter avslutad utbildning. Utbildningen baseras både på beprövad erfarenhet och forskning. Under utbildningen är du försäkrad som elev via Skandinaviska Förbundet för Komplementärmedicin, (SFKM).

Behöver jag ha några förkunskaper?
Det är ett krav att du är Hudterapeut.  

Efter utbildningen
Idag är efterfrågan på dessa behandlingar stor. Då kunden söker efter en helhetslösning (obalanser inuti kroppen skapar obalanser på huden). Genom utbildningen har du helt nya möjligheter att få ännu skonsammare och effektiva resultat på dina behandlingar. Dessutom kan du öka upp din omsättning genom att du kan erbjuda fler och arbeta även digitalt med din nya kunskap.   

Omfattning
Den här utbildningen sker helt online, på distans, i vår kursportal, med möten online varje vecka och stöttning i facebookgrupp. Du startar när du vill, går utbildningen i din takt och tar examen när du är redo.

Tryck på knappen Läs mer och ansök för att boka upptäckarsamtal.

Ekonomi
Du får prisuppgifter vid upptäckarsamtalet.

Logga för Holistic Health Academy
Om Holistic Health Academy

Utbildar dig inom holistisk hälsa & skönhet.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök