Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Kostrådgivare - Hjälp dina klienter nå sina hälsomål

The Academy
Hälsa & Friskvård
Kostrådgivare - Hjälp dina klienter nå sina hälsomål beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 månad
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris (exkl. moms)
16 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Lär dig coacha dina klienter i näringslära för att hjälpa dem nå sina mål. Få djupare kunskap kring vilken betydelse kosten har för vår hälsa.

Utbilda dig till Kostrådgivare
The Academy presenterar nu en nyutvecklad, innovativ och kunskaps- och erfarenhetsbeprövad utbildning. Utbildningen ger dig ökade kunskaper i näringslära, de senaste rönen från forskningen samt insikt i och träning av MI, motiverande samtal. Med vår erfarenhet vet vi att det här helhetstänkandet ger dig och dina framtida kunder störst möjlighet att nå framgång.

Vem passar utbildningen för
Utbildningen vänder sig till dig som har ett stort intresse av mat, kost och näringslära och som vill arbeta med att vägleda andra i att äta på bästa möjliga sätt utifrån sin situation och sina mål. Utbildningen innehåller många praktiska moment för att du vid kursslutet ska ha konkreta verktyg att arbeta med som licenserad Kostrådgivare. 

Utbildningen har två olika upplägg utifrån dina förkunskaper:

  1. Utbildningens omfattning är 12 dagars lärarledda studier med tillhörande självstudier inför, under och efter utbildningen. 
  2. Om du tidigare har läst kommunikation, frågeteknik, feedback, coaching och grundläggande kost- och näringslära på vår utbildning till lic. personlig tränare (eller liknande utbildning) är upplägget sju lärarledda dagar och självstudier inför, under och efter utbildningen. 


Pris
21 125: - inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

Plats

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för The Academy

Om The Academy

The Academy startades 1999 som ett oberoende nätverk av professionella utbildare, föreläsare och inspiratörer. Vår grundtanke är att utbilda, fortbilda och inspirera ledare, tränare och instruktörer som är verksamma inom träning och hälsa. Tillsammans har vi kunskapen, viljan och verktygen för att få dig att lyfta mot nya höjder

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök