Lic. Kostrådgivare - Göteborg

The Academy
Hälsa & Friskvård
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 månad
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
21125 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Göteborg
25 april 2020
Göteborg
16 oktober 2020
Kort om utbildningen

Utbilda dig till Lic. Kostrådgivare

Utbildningen vänder sig till dig som har ett stort intresse av mat och kost och som vill arbeta med att vägleda andra i att äta på bästa möjliga sätt utifrån sin situation och sina mål. Utbildningen innehåller många praktiska moment för att du vid kursslutet ska ha konkreta verktyg att arbeta med som Lic. Kostrådgivare. 

Utbildningen har två olika upplägg utifrån dina förkunskaper:

1) Utbildningens omfattning är 12 dagars lärarledda studier med tillhörande självstudier inför, under och efter utbildningen. Under utbildningstillfällen hittar du alla aktuella datum. De fem första dagarna sker undervisningen tillsammans med de elever som ska utbilda sig till Lic. Personlig Tränare hos oss på The Academy.

2) Om du tidigare har läst kommunikation, frågeteknik, feedback, coaching och grundläggande kost- och näringslära på vår utbildning till lic. personlig tränare (eller liknande utbildning) är upplägget sju lärarledda dagar och självstudier inför, under och efter utbildningen. Du kan således tillgodoräkna dig dag 1-5 på utbildningen. För att anmäla dig till detta upplägget, kontakta oss på: info@theacademy.se

Pris
21 125: - inkl. moms. I samarbete med HumanFinans erbjuder vi dig olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Låna räntefritt och dela upp din betalning i t.ex. 6 eller 12 månader.

Läs mer och ansök
Om The Academy

The Academy startades 1999 som ett oberoende nätverk av professionella utbildare, föreläsare och inspiratörer. Vår grundtanke är att utbilda, fortbilda och inspirera ledare, tränare och instruktörer som är verksamma inom träning och hälsa. Tillsammans har vi kunskapen, viljan och verktygen för att få dig att lyfta mot nya höjder

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler