Blocket Utbildning är en del av

Meditationslärarprogrammet

YOGOBE
Hälsa & Friskvård
Meditationslärarprogrammet beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
5 månader
Pris
39 500 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans (delvis)
2020-12-27
Kort om utbildningen

Grundutbildning Steg 1 + 2 (300 h)

Meditationslärarprogrammet CARE har skapats för att sprida verktyg och tekniker för att påskynda mänsklighetens uppvaknande.

Förutom fokus på egen personlig utveckling är programmet framtaget för att du efter avslutad utbildning ska kunna arbeta med att lära ut medvetenhetsträning professionellt: 1-1, på yogastudios, som konsult inom organisations- och ledningsgruppsutveckling, på företag, inom vården eller i utbildningsväsendet. Utbildningen passar även dig som är yogalärare och vill fördjupa din kunskap om meditationstekniker för att utforska sinnet och medvetenheten.

Logga för YOGOBE
Om YOGOBE

Yogobe erbjuder kurser, videor, vägledning och verktyg för att möta och motverka stress, stillasittande och psykisk ohälsa. Som Nordens ledande digitala tjänst inom yoga, träning och meditation arbetar de med stort fokus på kvalité samt social hållbarhet och hälsa hos individer, företag och i samhället. De samlar många av de allra främsta experterna och profilerna inom respektive område med en vision om en värld där alla skall ha tillgång till verktyg och förutsättningar för hållbar fysisk och mental hälsa.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök