Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Manuell terapeut

Mt Utveckling & Friskvård
Hälsa & Friskvård
Manuell terapeut beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
7 månader
Pris
19 900 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Som manuell terapeut jobbar du med olika tekniker för att på bästa sätt hjälpa dina patienter med deras besvär/skador. Detta är en vidareutbildning för massageterapeuter i första hand som känner sig begränsade i sitt yrkesutövande och vill kunna hjälpa fler med ytterligare behandlingsmetoder. Manuell terapi passar de flesta terapeuter eftersom det är så mångsidigt och därför inte sliter på terapeutens kropp samtidigt som patienterna får en optimal behandling. Du kommer efter utbildningen att kunna drastiskt öka antalet potentiella kunder samtidigt som jobbet blir mer omväxlande. Det grundläggande i manuell terapi är sambandet mellan muskler-leder-nervsystem där varje behandling måste inbegripa alla dessa tre för att uppnå bästa möjliga behandlingsresultat. 

Innehåll:

  • Mobilisering 
  • Manipulation 
  • Dryneedling 
  • Artroneurologisk akupunktur 
  • Akupressur 
  • Kinesologi 

 

Omfattning:
Utbildningen till Manuell terapeut är uppdelad i 6 st 3-dagars block.
Kursdatum 2020: 4-6/9 , 2-4/10 och 27-29/11
2021: 5-7/2 , 26-28/3 , 23-24/4

Pris: 15.920:- exkl. moms

Plats

  • Falun

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Mt Utveckling & Friskvård

Om Mt Utveckling & Friskvård

MT utveckling är ett utbildningsföretag som startades 2002 och har sedan dess utbildat hundratals massörer, massageterapeuter och mobiliseringsterapeuter. Vår idé är att man ska kunna utbilda sig utan att behöva ta tjänstledigt och därför så är alla våra utbildningar s.k. distansutbildningar vilket innebär att eleverna finns på plats vid 1 tillfälle i månaden och däremellan studerar de på egen hand hemma med handledning från oss. Det gör att den ekonomiska biten blir mindre samtidigt som eleverna kan ta allt i sin egen takt.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök