Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Massör

Mt Utveckling & Friskvård
Hälsa & Friskvård
Massör beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
5 månader
Pris
19 900 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Detta är en utbildning för dig som enbart vill jobba med massage och lättare typer av besvär eller vill komplettera ditt nuvarande yrke inom hälsobranschen. Massage är mycket användbart och uppskattat världen över och fungerar därför utmärkt som komplement till t.ex. ett yrke där man jobbar med den mentala biten hos sina klienter eller andra hands-on terapier.

Du lär dig de grunderna i svensk massage och kan ge dina klienter en avslappnande massage eller terapeutisk stretching och därigenom lindra besvär med stress och spänningstillstånd samtidigt som du läser fysio­logi och anatomi. Du kommer att kunna jobba på spa,gym eller andra massageinstutitioner och kan starta eget. Vill du sedan förkovra dig ytterligare så rekommen­derar vi massageterapeututbildningen som du får 40% rabatt på.

Omfattning:
Utbildningen är upplagd som distanskurs med träffar en gång per månad (lör-sön). Mellan träffarna praktiserar samt studerar du den teoretiska biten med stöd från oss.
Datum då du är på plats i Falun 2020: 18-20/9, 16-18/10, 20-22/11, 11-13/12. 2021: 15-17/1, 19-21/2.

Plats

  • Falun

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Mt Utveckling & Friskvård

Om Mt Utveckling & Friskvård

MT utveckling är ett utbildningsföretag som startades 2002 och har sedan dess utbildat hundratals massörer, massageterapeuter och mobiliseringsterapeuter. Vår idé är att man ska kunna utbilda sig utan att behöva ta tjänstledigt och därför så är alla våra utbildningar s.k. distansutbildningar vilket innebär att eleverna finns på plats vid 1 tillfälle i månaden och däremellan studerar de på egen hand hemma med handledning från oss. Det gör att den ekonomiska biten blir mindre samtidigt som eleverna kan ta allt i sin egen takt.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök